2777
2789
عنوان

مدرسه دولتی بهتره یا غیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 32 پست
منم همیشه تصورم این بود میره غیرانتفاعیولی از وقتی این حرفو زده به شک افتادم

شما خودت فرهنگی هستین تحقیق کن ببین کدوم مدرسه غیر انتفاعی بار علمی قابل قبولی داره همونجا ثبت نامش کن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم امسال میره کلاس هفتم تا الان دولتی بود ولی امسال غیر انتفاعی ثبت نام کردم چون سن حساسی هست دوست نداشتم بره دولتی چیزای خوبی نشنیدم ازش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

غیرانتفاعی با بارعلمی بالا ثبت نام کن از هرچی دولتیه بهتره دولتی هیچی توش نیست من برای بچه ای که هدفش درس هست وباهوش هست فقط غیرانتفاعی ملاکم هست چون باهاش برای تیزهوشان کارمیشه ولی برای بچه ای که سطحش پایین هست وهوش خوبی نداره دولتی چون پرسیدن درس ازش کمتره به دلیل جمعیت زیاد ومعلم دولتی تو مقطع دبستان اصلا سخت گیر نیست وبچه اذیت نمیشه 

اینا تجربه خودم به عنوان مادر یک بچه باهوش ویک بچه بیش فعال کم توجه هست 

هیات امنایی چطوره؟ فرقش چیه؟

تعداد دانش آموز هر کلاس بیشتر از۲۵نفر نمیشه،کلاسی که مدیر به من نشون داد هوشمند بود،شهریه داره و اینا رو پرسیدم 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من سالی ک غیر دولتی بودم فهمیدم خیلی عقبم همه انها گوشی مدل بالا و شهرای دیگه خونه داشتن سفرای خارجه ...

اینم یکی از دلایلیه که میخام بره فیرانتفاعی

چون دولتی ممکنه بچها از لحاظ مالی ضعیفتر باشن و‌همه چی براشون قفله

نمیخام این قفلا رو به دخترم انتقال بدن

عزیزم مدرسه غیر انتفاعی اکثر پولدارن بچه ها وسایل شیک میآرن و کمی مغرور هستن ببین با روحیه دخترت س ...

وضعمون بد نیس خدا رو شکر

ولی نمیخام مصرفگرا بار بیاد ابدا و با مدنمیذارم بره ولی برای خوشحالی و‌یادگیری مهارتش دریغ نمیکنم

اینم یکی از دلایلیه که میخام بره فیرانتفاعیچون دولتی ممکنه بچها از لحاظ مالی ضعیفتر باشن و‌همه چی بر ...

خب اگه درسش زیاد مهم نیست براتون همون غیر انتفاعی بنویسید 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه من باید یاد بگیره با هر فردی کنار بیاد و هر اخلاقی تو دنیا هست

نمی‌خوام توی محیط سوسول بار بیاد

در آینده میگذارمش یه دولتی خوب 

نه هر دولتی، یه مدرسه خوب دولتی 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
شما خودت فرهنگی هستین تحقیق کن ببین کدوم مدرسه غیر انتفاعی بار علمی قابل قبولی داره همونجا ثبت نامش ...

ببین چون‌پول کم میدن

معلم با بار علمی بالا نیست اونجا

یاااا هیچی نمیگن تا خصوصی ببری

غیرانتفاعی با بارعلمی بالا ثبت نام کن از هرچی دولتیه بهتره دولتی هیچی توش نیست من برای بچه ای که هدف ...

ببین از یه طرفم نمیخام اذیت بشه گفتم تیزهوشان فعلا بهش فکر نمیکنم مگر اینکه ببینم واقعا میکشه

البته فعلا که خیلی باهوشه ولی نمیدونم در حد تیرهوشان باشه یا نه درس هم نمیخام دوازده سال زحر بکشه

دختر من عاشق ورزشه

فکر کنم اگه اینجوری بره ایندش و شغلش میتونه تو اون حوزه باشه

مدارس سطح علمی بالا پدر بچه رو‌در میارن

من میخام وقت ازادش زیاد باشه کلی کلاس هنر و ورزشب بره

2810