2777
2789
منظورم اینه تو مثلا می دونی تو سن بالا برات خواستگار میاد

ینی ۱۶ ۱۷ ک خاستگار اومد از ترس اینکه دیگه گیرم نیاد زود بپرم شوهر کنم؟

اشتباه همینجاست دیگه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به یکی از تایپیکات نگاه کردم که راجبه پدرت گفتی همش پیش خونوادشه و تو در خانواده رابطه خوبی با خواهر و برادرات نداری 

اگه از مغزت یه کم بیشتر استفاده کنی میفهمی همون‌پدرت تو ازش مینایی وای به حال اینکه شوهرت بود اینجا در هر ۱۰ ثانیه ۵۰ بار تایپیک ضد جنسیتی میزدی 

اون حالو هواتو در نظر بگیر و خودت مجبور نکن بری ازدواج کنی یه خونواده ای تشکیل بدی که دخترت حتی نتونه با خواهر و برادرش ارتباط بگیره 

مابقی از سر دلسوزی دارن میگن رو ازدواج دقت کنید چون یه خطا آثار جبران ناپذیری داره

ینی ۱۶ ۱۷ ک خاستگار اومد از ترس اینکه دیگه گیرم نیاد زود بپرم شوهر کنم؟اشتباه همینجاست دیگه

من خودم تو سن پایین خواستگار داشتم همه رو رد کردم 

الان که ۳۱سالمه مجردم 

دیگه خودت تا آخرش بخون دیگه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
من خودم تو سن پایین خواستگار داشتم همه رو رد کردم الان که ۳۱سالمه مجردم دیگه خودت تا آخرش بخون دیگه

ب این فک کن بهتر از اون بوده ک بری و خدایی نکرده برگردی

الانم اگه سرکار بری بیرون باشی تو جامعه باشی مورد مناسب خودتو پیدا میکنی

بعدم ۳۱ سن بالایی نیستا

دوستی و اشنایی قبل ازدواجم خوبه 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینارو باید درس عبرت قرار بدیم تو انتخاب دقت کنیم نه اینکه به حرفشون گوش بدیم تا آخر عمر مجرد بمونیم ...

دقیقا درسته👏👏

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤