2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستت درد نکنه عزیزم بخاطر راهنماییت،خدا خیرت بده من نتیجه بگیرم همیشه دعات میکنم.

میشه تونستی بهم عکس بادام تلخ کوهی رو بدی؟؟

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد
دستت درد نکنه عزیزم بخاطر راهنماییت،خدا خیرت بده من نتیجه بگیرم همیشه دعات میکنم.میشه تونستی بهم عکس ...

مرسییی عزیزم همیکنه تو نتیجع بگیری انگار کلی برام دعا کردی ارع الان میفرستم

مرسییی عزیزم همیکنه تو نتیجع بگیری انگار کلی برام دعا کردی ارع الان میفرستم

قربونت برم دعا کن برام باردار بشم 

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد
چشم ایشالا میشی بادوم تلخو بخور حتما زیادم نخورر برا فشار خوب نیسشدی بیا بهم بگو خیلی خوشحال میشم

حتما بهت میگم،فقط چجوری بخورم از روز اول پریود ؟؟

حتما بهت میگم،فقط چجوری بخورم از روز اول پریود ؟؟

ارعع مثلا اگع س روز پریودی هر روز بخورر اینقد قوی میکنهه تخمکارو بعد ک یچی کشی یا همون ترشح ازت اومد سریع اقدام کن بعد پاهاتو چن دقیقع بالا نگهه داررر اینو خالم استفادع کرد حامله شد 

وقتی پریود میشید هر چن روز ک هستیتصب ده تا بادم تلخ ظهر تا بادم تلخ شبم ده تا بادم تلخ بخوریدمرتب بخ ...

سلام عزیزم بادام‌تلخ رو تو کل روزای پریود میشیم بخوریم؟ مثلا کل ۷روز رو؟ یا روزای عادی هم بخوریم؟؟

سلام عزیزم بادام‌تلخ رو تو کل روزای پریود میشیم بخوریم؟ مثلا کل ۷روز رو؟ یا روزای عادی هم بخوریم؟؟

سلام گلم هفت روز پشت سر هم نن مثلا س روز پشت سر هم بخور بعد دو روزشو نخور یذره فاصلع بزار وسطش و شیرین کردشو بخور

ارع عالیهه روزای غیر پریودیم میتونی بخوری