2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم کیک دادم به روی خودشم نمیاره عفریته ی جهانی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 6715 بازدید | 174 پست
ازدواج میکنین یا وارد میدون جنگ میشین شمشیر از رو میبندین؟ درکتون خیلی سختهکیک بردین که بگین بله.... ...

من بودم کیکم قبول نمیکردم والا

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
آدمای خوبی باشین عروستون از اینکار نمیکنه

قربون آدم چیزفهم...

یه عده اومدن اینجا نه تنها قضاوتش کردن بلکه توهین و فحشم دادن😐

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حق میدم مادرشوهرت دل ادم‌میشکنه خانواده زن باشن ولی خانواده شوهر دعوت نباشن اونم وقتی تو یه ساختم ...

ما فقط این قضیه رو میبینیم آیا شما از بقیه زندگیش خبر داری ؟؟.. شاید تو بودی کیک هم نمیفرستادی 

وای دختر نکنه داری زندگی منو تعریف میکنی یا مادرشوهرمون مشترکه؟؟؟مادرشوهر من انقدد عذابم داده با دخا ...

عزیزم من درک میکنم باگوشت وخونم چون پانزده سال بامادرشوهر م توی یه ساختمان بودم ولی باید یاد بگیریم که هر رفتاری در شان یه خانم نیست ظرف انداختن توی سطل کاردرستی نبوده باید میداد به یه نیازمند اگه استفاده نمیکرد

وای منم ۹ سال با مادر شوهر توی یه ساختمون بودمالان ک گفتی یاد اونروزا افتادم،اوایلش برام مهم بود ک ن ...

ادم تو همه چیز نباید رو بده ب مادرشوهر اما تو این ی قضیه یکم نازاحت کنندس.

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
عزیزم منم قبلا این فکرو میکردم مثلا جاریم تولد میگرفت همه رو دعوت میکرد مادرشوهرم میگفت انگاری دوبار ...

ببین منم امسال دعوت نکردم .دقیقا جاریام تولد بچه هاشونو شوهراشونو تو خونه مادر شوهرم  میگرفتن . مادرشوهرم میپخت میشست جمع میکرد پذیرایی میکرد جاریم انگار نه انگار ک باید‌خونه خودش بگیره خودش میزبان باشه .درتنبلیه کااامل. بعدمن خودم خونم میگرفتم صدامیکردم هیییچ کاری مادرشوهرم نمیکرد کادو کمترازبقیه میداد ک اینا‌مهم نیس یجوری‌ رفتارمیکرد ک توکارخاصی نمیکنی 😐از حرص اینکه اون یکی عروساش تنبلنا. واسه من حرصشو داشت . بعد یسری‌کارا‌کرد دیدم چقققدر‌قدرنشناسنو بیلیاقت😐 .همینارو ب‌همسرم گفتم. 

مم یعنی قشنگ گیر‌کردم این تنبلی بی ذوقی بی‌مسولیتی بی‌سلیقگی بیشعوری  اون عروساشو حرصشو سرمن خالی‌میکرد حالا‌حسودیه حرصه زوره چیه نمیدونم 

parasoo1989@
ببخشید ولی چقدر بیشعوری ...... چطور روت شد تو یه خونه این و دعوتشون نکردی ؟ نگفتی دلشون میسوزه ن ...

از طرز حرف زدنتون مشخصه شما خودتونم از شعور چیز اضافی ای ندارید...نمیتونستید مخالفتتونو انتقادتونو مودبانه بگید؟؟

در کنار قضاوت هایی که میکنید....

قربون آدم چیزفهم...یه عده اومدن اینجا نه تنها قضاوتش کردن بلکه توهین و فحشم دادن😐

هر کدوم از این خانما جای اسی باشن باور کن کیک هم نمیفرستادن ..‌

هیچ زنی تا اذیت نشه تحقیر نشه روانش بهم نریزه اینجوری رفتار نمیکنه ..

ما فقط این قضیه رو میبینیم آیا شما از بقیه زندگیش خبر داری ؟؟.. شاید تو بودی کیک هم نمیفرستادی

حالا مگه تو زندگیشو میدونی نظر میدی گفت دعوت نکردم چون کاسه  بشقاب اورده دفعه پیش که دلیل خوبی نیست. بازم میگم مادرشوهره خوب برخورد کرده چون من اگه اون مادرشوهر بودم بدجور تلافی میکردم یعنی تا بدتر تلافی نکنم ول نمیکردم 

ماشالله🌸💗🎀

هر کدوم از این خانما جای اسی باشن باور کن کیک هم نمیفرستادن ..‌هیچ زنی تا اذیت نشه تحقیر نشه روانش ب ...

دقیقا موافقم

تازه من شرط میبندم استارتر از مادرشوهر و خانواده شوهر حف و بی احترامی زیاد شنیده به جای جواب و بدرفتاری فقط دوری کرده که بهترین رفتاره منم همین کارو کردم ولی با خودخوری و استرس

مادرشوهرت بت احترام میذاشته تولدت شرکت میکرده، همونطور که شما گفتید مونده و معطل مادو تولد نیستید ایشونم مونده و معطل یه تیکه کیک نیستن

شما از دعوت ایشون خودداری کردین چون کادو گرون بهتون ندادن والا من اگه بودم کیک رو قبول نمیکردم، رفتارتون واقعا زشت بوده

2810