2777
2789

اکثرن خواب میبینم توی مشهد هستم ولی قسمتم نشده هنوز .....

یا امام رضا ۱۲ سال شدا .....

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خنده داره ولی من پدربزرگ مادرم رو هیچوقت توی زندگی واقعی ندیدم کلا شناختی ازش ندارم عید اومد به خوابم یک هدیه خیلی بزرگی بهم داد من حین خواب اصلا نمی‌شناختم این فرد کی هست اصلا 

دائم می بوسیدم می‌گفت به همه سلام برسونی ها به همه سلام برسونی ها چند شب پیش مادربزرگم داشت عکس مادر پدر و باغشون رو نشون میداد عکسش رو دیدم فهمیدم کی بوده ... خیلی برام عجیب بود بعد کادویی که به من داد بزرگ ولی کوتاه بود و مربعی شکل نگو قبرش بوده می‌گفته برام فاتحی بدین 

مادرم فاتحی داد امروز دوباره اومد تو خوابم به ترکی گفت قز قشنگ ( من خودم ترکی بلد نیستم ) به مادرم که گفتم گفت وقتی به دنیا اومدی چشمات رنگی بود اینطوری صدات میکرد 

اکثرن خواب میبینم توی مشهد هستم ولی قسمتم نشده هنوز .....یا امام رضا ۱۲ سال شدا .....

منم تا حالا نرفتم و قبلا برام فرقی نمیکرد برم ولی چند ماهه همش خواب میبینم تو راهم برم مشهد حالا اینقد دلم میخاد و اینقد منتظرم بخادم تا برم زیارتش