2777
2789
عنوان

پسر بچه شیطون

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 18 پست
دقییییقا مثل یزدان من....من باید چکار کنم؟

بازی هایی که انرژی ازش میگیرن. اولا نذار بعاز ظهر بخوابه. شکلات و مخصوصا شکلات تلخ که کافئین داره نده. مصرف شکر و شیرینی رو کم کن. چون شیرینی اینارو ر مرز جنون میبره. 

بازی هایی که خسته اش کنه. با وسایل معمولی. ی قابلمه و پلاستیکی. ی مقدار یخ. بذار تو بالکن. یا مام یا حیاط کنارش بشین بذار با یخ ها بازی کنه. کلید و قفل. فقط حواست باشه کلید رو نخوره. ی آویز بهش بزن. کنترل تی وی خراب. بده بازی کنه. وسایل دم دستی بده خراب کنه. اینقدر سرگرم میشه. سررسید های قدیمی بده پاره کنه. ی کارهای این سبکی که هم حرصش خالی بشه هم خسته بشه

بازی هایی که انرژی ازش میگیرن. اولا نذار بعاز ظهر بخوابه. شکلات و مخصوصا شکلات تلخ که کافئین داره ند ...

کاغذو که میخوره قفلو پرتاب میکنه میزنه تو سر ما یا خودشقابلمه و وسیله خونه براش تکراریهانگار چیز جدید میخواد انقدم براش اسباب بازی خریدم انقد وسیله خونه بهش دادم انگار اشباعه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاغذو که میخوره قفلو پرتاب میکنه میزنه تو سر ما یا خودشقابلمه و وسیله خونه براش تکراریهانگار چیز جدی ...

😅😅😅😅😅پس پیج هایی که بازی کودکان معرفی میکنن رو بگرد. من دختر دارم اینایی هم که گفتم حرف ها و مشاهدات خودم از کارهای دوستمه. اونم میناله از پسرش🤓🤐

😅😅😅😅😅پس پیج هایی که بازی کودکان معرفی میکنن رو بگرد. من دختر دارم اینایی هم که گفتم حرف ها و مش ...

😭😭😭😭دام براش میسوزه بخدا خیلی دوس دارم که تحت فشار نشم ولی دست خودم نیست