2777
2789
عنوان

پسر بچه شیطون

129 بازدید | 18 پست

دوستان سلام پسر من ۱۶ ماهشه فوووووووووووووووق العاده شیطونه ماشالله، واقعا دارم روحی و جسمی داغون میشم هرجا میرم دهنم صاف میشه باهاش، تو ماشین تا یه مقصد دیوانم میکنه...بنظرتون راه کار آرام تر شدنش چیه؟چکار کنم یکم این فشار روحیم کم شه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه راه افتاده؟؟؟

تو این سن طبیعی .متاسفانه هیچ جا نباید بری

فعلا کنجکاو ،بیشتر سعی کن خونه باشی اعصابت ارومتره پاتو بزاری بیرون بجای لذت بیشتر روانت بهم میریزه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

به نام خدا. 

تجربه ی من از دوستم که بچه داره. 

فرایند رشد ذهنی پسر و دختر بسیار متفاوت ت هست. پسرا خراب کردن. ویران کردن. رها کردن. شکستن. پرتاب کردن رو دوست دارن. ازش لذت میبرن. پاره کردن. چنگ زدن. مهارت های ابتدایی برای زندگی. پسرا طبق اون سیستم غریزی که دارن انرژی بسیار زیادی دارن اجداد ما هم طبق این انرژی ذاتی تونستن بقا پیدا کنن. حالا ما که کارمون برای بقا نسبت به قدیم بهتر شده ولی انرژی ذاتی هست در پسرا. بازی هایی ترتیب بده که کثیف کاری داره. مثلا تو حموم با آرد و زردچوبه رنگ انگشتی درست کن بده همه جارو بماله. فعالیت های حسی براش فراهم کن. کارین انرژی اش بره. پسرا تا زیر پنج سال ذهنشون شبیه ی جنگل بزرگ هست. که توش باید بازی کنن. 🤣🙂😅