2777
2789
عنوان

لطفا بیاید و کمک کنید

41 بازدید | 11 پست

من خیلی حالم بده پدرمو از دست دادم همسرم اصلا بهم توجه نمیکنه باهام حرف نمیزنه تا حالا تو این مدت نشده برای من بدون درخواست تنهایی به سلیقه خودش چیزی بخره یه لاک یه شال تا حالا نشده بگه این لباس و بپوش برام خیلی اذیتم میکنه هر چیم میگم میگه تو زبون درازی رو حرف من حرف میزنی من چیکار کنم اخه از طرفی برادرم اونطرف مادرمو اذیت میکنه چرا من انقدر بیچاره ام

یمدت ساکت باش کلا خودتو بزن به بیخیالی انگار نه انگار تو‌مجبور نیستی تاوان اشتباهای یکی دیگه پس بدی بخاطر کارا و‌حرفای کس دیگه معذب بشی یا شرمنده یا معذرت خواهی کنی ول کن شاید اینجوری ارومتر شدی که مطمعنن میشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری؟هیچ کس درکم نمیکنه یه راهی بگید بتونم ساکت باشم

خودتو اولویت قرار بده اول خودت دوم خودت سوم خودت بد بقیه گاهی از کلمه ب من چه یا مهم نیس استفاده کن کلا تو خودت باش دنبال این باش چطور حال خودتو خوب کنی چطو پوست صافی داشته باشی چه میدونم خونه رو ب سلیقه خودت تغییر بده تغییر کن تا اطرافت تغییر کنه من تجربه دارم تا حدود زیادی حالم بهتر شده فقط خودتو قانع کن و مدام با خودت تکرار کن ب من ربطی نداره من مسئول اشتباهات حرفا و کارای بقیه نیستم   انقد حال نیده ی جی بهت ربط نداشته باشه

میشه مطمعن باش از فردا شرو‌کن بالاخره تلاشتو‌بکن تلاش بکنی بهتر تا درجا بزنی . دوست داشتی میتونی روم ...

ممنون الان بیش‌تر مشکلم اینه شوهرم یجوری درکم کنه دوستم داشته باشع برام گل بخره برام پیام های عاشقانه بفرسته وقتی بهش میگم دوستم نداری میگه آره تازه امروز از لجش میگه با کس دیگه تو ارتباطه میدونم دروغ میگه اما من دلم میشکنه