2777
2789
عنوان

تایپیک پاسخ به سوالات شرعی شما

128 بازدید | 14 پست

میگردم و حکم شرعیش رو واستون میفرستم =)

سوالتون + اسم مرجع تقلیدتون 

مراجع تقلید : 

مقام معظم رهبری

ایت الله مکارم شیرازی 

ایت الله سیستانی 

حضرت امام (ره)

و ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سوال دارم مرجع تقلید ایت الله سیستانی

اگه موی قیچی شده دختر رو نشون نامحرم بدی حکمش چیه؟ بازم گناهه؟

بعد روز قیامت چجوری میخوان از اون موی بریده شده آویزونت کنن؟

واقعا چند وقته ذهنمو درگیر کرده🙄

● رابطه جنسی و اقدام به بارداری در ماه محرم اشکال دارد ؟؟

رهبری :مقاربت جنسی در ماه محرم هیچ اشکالی ندارد 

مکارم شیرازی : نزدیکی و لذت‌های دیگر با همسر، در ایام عزا حرام نیست اما سزاوار است در شب و روز شهادت پرهیز شود و رعایت ادب در حدّ عرف خوب است، ملاحظه اینکه در عزاى نزدیکان مثل پدر و مادر و مانند آنچه رفتارى دارند.

حکم چندتا غسل عقب افتاده چی هست؟مکارم

سلام عزیزم 

اگه جواب کامل نبود بیشتر راهنمایی کنید براتون دقیق تر بفرستم=)

طبق نظر همه مراجع اگر کسی بدون غسل جنابت نماز خوانده باشد، مثلا نمی دانسته که استمنا [خود ارضا*یی]سبب جنب شدن می شود و … باید نمازهایی را که در حال جنابت خوانده است قضا کند

ی سوال دارم مرجع تقلید ایت الله سیستانیاگه موی قیچی شده دختر رو نشون نامحرم بدی حکمش چیه؟ بازم گناهه ...

سلام قشنگم 😁

یه سوال پرسیدی ک علما روش اختلاف نظر دارن

جوابش طولانیه

●مویی که از زن جدا شده و روی فرش افتاده اگر نامحرم ببیند و دست بزند چه حکمی دارد؟

پاسخ اجمالی

در این زمینه بین فقها اختلاف نظر است، برخی از فقها.می‌گویند بنا بر احتیاط واجب باید از نگاه و لمس موی جدا شده از نامحرم اجتناب شود و برخی.نیز معتقدند اگر به قصد لذت نباشد، اشکال ندارد.

پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:

حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی) :
احتیاط واجب آن است که به موى جدا شده نگاه نشود.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی) :
حرام نیست.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی) :
در فرض سؤال، دست زدن خلاف احتیاط است.
حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) :
اگر به قصد لذت نباشد، اشکال ندارد

اگر همسایه از صدای عزاداری مردم کلافه شده باشه و ساعت 1.30 شب با صدای طبل با ضربان قلب بالا بیدار بش ...

سلام بانو =)

●اگرچه اقامه مراسم و شعائر دینی در زمان‌های مناسب در حسینیه از بهترین کارها و جزو مستحبّات مؤکد است، اما "واجب است" برگزارکنندگان مراسم و عزاداران تا حد امکان از اذیّت و ایجاد مزاحمت برای همسایگان بپرهیزند هرچند با کم‌ کردن صدای بلندگو و تغییر جهت آن به طرف داخل حسینیه باشد

امام صادق (علیه‌السلام) در روایتی فرمود: «الْمُؤْمِنُ أَعْظَمُ حُرْمَةً مِنَ الْكَعْبَةِ؛ حرمت مؤمن از حرمت کعبه بالاتر است.»

مچکرم که وقت گذاشتی عزیزم❤❤

حیف نمیشه لینک گذاشت 

راجع به اون اویزون کردنه از تار مو یه صفحه پیدا کردم که مطالب خوبی گداشته بود و میتونست کمک کنه بهت

پیشنهاد میکنم خودت حتما از چندجایه معتبر تحقیق کنی  ♡

سلامت باشی=)❤

●کار کردن تو عاشورا و تاسوعه اشکال داره ؟ 

پاسخ : کار در ایام عاشورا و تاسوعا و شهادت اهل بین ، حرام نیست ؛لکن شایسته است در این ایام 

به خصوص در روز عاشورا به عزا داری و شرکت در مجالس اهل بیت [علیه السلام] اشتغال داشته و خود را از  ثواب بزرگ محروم نسازند 

[رهبری]

من توی فروشگاه کار میکنم 

ازطرف شرکت ۱۴۰۰بهمون دادن خرید کنیم 

من چون پول لازم بودم گفتم مشتری اومد من پولشومیگیرم‌ خودم ازکارت میکشم 

بعدمشتری اومد ۱۴۷۰هزار خرید کرد و من رفتم ۱۴۷۰تومن رو برام کارت به کارت کرد 

بعد کارتمو دادم ک همکارم بکشه و همکارم ی گزینه ای زد که تخفیف اعمال بشه روی ۱۴۷۰ خرید مشتری و من نمیدونستم که تخفیف زده  ومبلغی که من حساب کردم شد ۱۴۰۰.

درواقع مشتری پول کامل و بدون تخفیف جنس رو داده بود.

یعنی مشتری به من ۱۴۷۰ داد من ۱۴۰۰ پرداخت کردم این ۷۰ تومن حرام هستش؟؟؟؟من نمیدونستم همکارم تخفیف زده روی خرید مشتری وقتی فهمیدم بهش گفتم چرا زدی بهم نگفتی.

خیلی پولدارم😅
من توی فروشگاه کار میکنم ازطرف شرکت ۱۴۰۰بهمون دادن خرید کنیم من چون پول لازم بودم گفتم مشتری اومد من ...

سلام عزیزم 

اگه میتونی پیداش کنی مبلغو بهش برگردون 

اما اگه به طرف دسترسی نداری اون ۷۰ تومن رو از طرف اون مشتری صدقه بده =)