2777
2789
عنوان

خوش به حالتون متاهلا آخ که چقدر من حسرت میخورم به شماها

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 89 پست
منم ۱۶ سالهما اگه نخوایم هم دیگه تنهایی نمیتونیم چون عادت کردیم با جفت بودن

بله بخشیش به عادت بر میگرده 

ولی جدای از کشمش ها با همسر 

دغدغه های بچه داری و آینده شون رو دوست دارم

حس میکنم اگه نبودن بی هدف بودم

خوشحال میشم پیجم 

اینجا فقط بلدن گلایه کن بگن هر روز بشور بساب شوهر داری بچه داری ولی هیشکی نمیاد از شبای عاشقانه ای ک گذرونده بگه هیشکی نمیاد از حس اطمیمانی ک شوهرش بهش میده حرف بزنه از ذوق صدای خنده هاتون حرف بزنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا که ظرفیت من پره چند بار داستان زندگیمو اینجا نوشتم واقعا تحمل شرایط برام سخته

انشاا... خدا به دلت ارامش بده گلم و مشکلاتت حل بشه🤲اما از من به تو نصیحت خودت اینده ات رو بساز،داستانت رو نخوندم اما اگه میتونی مستقل باش تا بتونی از پس مشکلاتت بربیای 

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
آخه حلقه دست هردوشون بود

اوخی 

ندید پدید بودن پس 😁

وگرنه زن و شوهر کلی جا هست دست همو ببوسن 

ایستگاه اتوبوس و کف بازار و اینا به نظرم جا افتاده و عرف نیست 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
انشاا... خدا به دلت ارامش بده گلم و مشکلاتت حل بشه🤲اما از من به تو نصیحت خودت اینده ات رو بساز،داست ...

کاش مشکلات پول باشن من مشکلم اینه دوست دارم ی خانواده خوب داشته باشم شوهرم معمولیه عصبی نیس ولی خب خیلیم محبت نمیکنه ی بچه دارم با اون خوشم نصف زندگیم اونه میخوام ی بچه دیگم داشته باشم ک خانوادم بشن چون من هیچکسو ندارم

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
برای کسانی که تو خونه پدر تحت فشارن ازدواج معمولی و متوسط هم خوبه دروغ چراولی کسانی که خونه بابا خوش ...

من خونه پدریم انقد اذیت شدم تلخی دیدم 

الان که متاهلم درسته کلی مشکل دارم اما یکبارم نگفتم کاش مجرد بودم کاش خونه پدرم بودم

حقیقتش اینه به متاهلای خوشبخت غبطه میخورم

آدمی همیشه نگاهش ب نداشته هاشه 

برای کسانی که تو خونه پدر تحت فشارن ازدواج معمولی و متوسط هم خوبه دروغ چراولی کسانی که خونه بابا خوش ...

دقیقا کاش منم دیرتر ازدواج میکردم .خونه بابام رفاه انچنان نبود ولی از نظر روانی بسیار بسیار اسوده بودم 😔

مشکل اینجاست که بلوغ جنسی و فکری همزمان نیست

ما زود به بلوغ جنسی میرسیم و نیاز جنسی هست ولی ۲۰ سال بعدش به بلوغ فکری برای ازدواج میرسیم این تناقص باعث شکست خیلی از ازدواجا شده

خدایا چرا آخه...

اینجا فقط بلدن گلایه کن بگن هر روز بشور بساب شوهر داری بچه داری ولی هیشکی نمیاد از شبای عاشقانه ای ک ...

دقیقا

همین الان بگو شوهرت دیگه نمیخادت و لطف کن برگرد خونه پدرت همشون از شدت غم پس میفتن

متاهلا از چیزی ک فکرشم بکنید بیشتر وابسته ب زندگی و شوهرشونن منتها ماها زبونمون ب کلیشه گفتن عادت کرده ب غر زدن 

2810