2777
2789
عنوان

خوش به حالتون متاهلا آخ که چقدر من حسرت میخورم به شماها

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 89 پست
من خونه پدریم انقد اذیت شدم تلخی دیدم الان که متاهلم درسته کلی مشکل دارم اما یکبارم نگفتم کاش مجرد ب ...

بله عزیزم وقتی خونه پدر همش جنگ و درگیری و فقر زیادی  و بی توجه ای و غیره باشه آدم با ازدواج معمولی هم حس نجات داره حداقل اینه تو خونه خودت رئیس زندگیت هستی و با یه نفر طرفی  فقط 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
آخه حلقه دست هردوشون بود

پس تازه نامزد عقدی بودن اون حرکتارو کردن دوروز دگ بگذره دختره هم التماسش کنه پسره میگ نهههه زشتهههه عههه🫥باااورررر کن دیدم ک میگم بعدشم من خودمم مجرد بودم مث تو بودم یعنی شایدم بدترها ولی تصوراتم خراب نشد اولش ک دقیقا این اداها هست و شوهره چیزی نمیگه اما مخصوصا خونه دار ک میشی دگ تو خیابون ممکن هست نزاره دستشو بگیری میگ مگ تازه ازد کردبم و خونه خالی و مکان نداریم ک بخواییم هولهولکی اینجا ازینکارا بکنیم ولی در کل مجردی من از تو بدتر بودم متاهلا رو میدیدم مریض میشدم اینجوری بگم🥴😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا کاش منم دیرتر ازدواج میکردم .خونه بابام رفاه انچنان نبود ولی از نظر روانی بسیار بسیار اسوده بو ...

اصلا همین امنیت روانی هست وگرنه هیچکس از گرسنگی و بی لباسی نمیمیره ولی آدم با فشار روانی دیونه میشه از دوسداره بزنه به کوه و بیابون 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
کاش مشکلات پول باشن من مشکلم اینه دوست دارم ی خانواده خوب داشته باشم شوهرم معمولیه عصبی نیس ولی خب خ ...

متاسفانه دست ما نیست که خانوادمون رو انتخاب کنیم اگه واقعا از زندگیت با شوهرت راضی هستی و خدای نکرده در اینده دچار مشکل نمیشی یه بچه دیگه بیار اما خوشگلم اگه میبینی خانوادت باعث ازارت هستن و بودن باهاشون اذیتت میکنه روابط رو محدود کن ،درسته هیچ کس پدر و مادر نمیشن اما بودن ادمایی که از ظلم پدر ومادرشون تنهایی رو انتخاب کردن تا اسایش داشته باشه زندگیشون

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
ای جاااان😆از کجا معلوم اواخر محرم متاهل نشدی ازین ستون تا اون ستون فرجه گلم😍😘

ن بابا من ازین شانسا ندارم☹️☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

عزیزم در هر مقطعی هستی از زندگیت لذت ببر حالا در حسرت متاهلا باشی که چی بشه بالاخره شماهم اون روزا رو تجربه میکنی فقط میدونم لذتهای دنیا زود گذر هستن وسختیهای زندگی بیشتر هستن

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
دقیقاهمین الان بگو شوهرت دیگه نمیخادت و لطف کن برگرد خونه پدرت همشون از شدت غم پس میفتنمتاهلا از چیز ...

بله ما هیچوقت خوبی ب چشممون نمیاد فقططط بدی هزار تا کار خوب برامون بکنن نمی‌بینم کوچیک ترین بدی ب چشممون میاد 

اینجا فقط بلدن گلایه کن بگن هر روز بشور بساب شوهر داری بچه داری ولی هیشکی نمیاد از شبای عاشقانه ای ک ...

بله دقیقا همینطوره ولی من خداییش اینهمه از زندگی متاهلی بد میگن تعجب میکنم تو پست قبلیم گفتم تصوراتی ک تو مجردی داشتم خیلی خراب نشد بعد ازدواج و اینهایی ک میگی نمیگن چون خیلیا معتقدن خصوصی بمونه مث رااااززز ولییییی حالا شاید شوهر من اینجوریه بقیه ن شوهر من حتی ثانیه ب ثانیه تو خونه زندگیمونو و اللخصوصصصص رابطه مونو جز ب جز برا دوستاش میگ🥴😵‍💫🤦‍♀️هرچی بهش میگم این چیزا رو ک نگو میگ اخ ما مردا وقتی بهم میرسیم ازینچیزا حرف میزنیم مگ شما زنا نمیگین و این کار زشت و گناه ک نیس رابطع مقدسع میگم خنگول اره با برا اینک راه حل بگیریم و بفهمیم شما مردا از چی خیلی خوشتون میاد بلدتون شیم راهکار بگیریم ن مث شما ک... خلاصه منم مجرد بودم هزار درجه از اسی بدتر بودم و این چیزارو هم خداروشکر زیاد داره و بیشتر از ناله هایی ک میگی میکننه ولی با این تفاوت خونه بابات کتک خوردی خوردی ولی شوهر یک بگه بالا چشت ابروعه طاقت ی لحظه ناراحتیتو نداره میاد منت میکشه نازنو میکشه معذرت خواهی میکنه قربون صدقه میره از هیچ تلاشیم نمیگذره و تمام تلاششو میکنه ببخشی و فراموش کنی و دل و لبتو بخندونه 

کاش مشکلات پول باشن من مشکلم اینه دوست دارم ی خانواده خوب داشته باشم شوهرم معمولیه عصبی نیس ولی خب خ ...

چقدر منی 😔☹️باورت میشه من از بی کسی و بی پناهی ب شوهرم پناه بردم و اونم از خودم وقتی بیشتر این قضیه رو فهمید همش تلاش میکنه با کارا و رفتاراش ک بگ منننن هستم منو داری تنها نیستی بی کس نیستی بی پناه نیستی دگ کتک خور و شبانه روز در حال گریه و اشک نیستی خودش همیشه میگ

من خونه پدریم انقد اذیت شدم تلخی دیدم الان که متاهلم درسته کلی مشکل دارم اما یکبارم نگفتم کاش مجرد ب ...

دقیقا اتفاقا من همش میگممم اخیششششش خدارو شکررررر ک خونه زندگی دارم شوهر دارم زندگی بالاخره چ مجرد چ متاهل باشی سختی داره ولی متاهلی کمتر سختی و اذیت هس و اگ ی روز بدون مشکل باشه ک متاهلی تکراری میشه همین ک میبینم دیگ کتک نمیخورم دیگ منو بیرون نمیندازن مث سگ دیگ تو خیابونا و کوچه ها اواره نیستم شبا از ترس برم دسشویی پارکها بخوابم از ترس تجاوز دررو هم قفل کنم اینا نمونه خوبی هایی از مجردیام بود ک گفتم ولی باخودم میگم اگ متاهلیم حتی بد یا سخت میشد ب بدی و سختی مجردی نمیشد هرگز

اصلا همین امنیت روانی هست وگرنه هیچکس از گرسنگی و بی لباسی نمیمیره ولی آدم با فشار روانی دیونه میشه ...

و جالبیش اینجاعه ک ادما خصلتشونه ک سختی خونه پدرو خیلی زود فراموش میکنن اما وقتی میخوان طلاق بگیرن تازه میفهمن خوبیای شوهر خیلی زیادتره و دوباره ک تو خونه پدر سختی و فشار میبینن پشیمون میشن و برمیگردن دخترخاله من شوهرش سرهنگ بود اینجوری بگم ک تو خونه خودش رییس بود خانوم خونه بود اماااااا خوشی زد زیر دلش ب زور طلاق گرفت فکر کرد شوهر پیدا میشه دفعه اول شوهرش هی میمومد التماس خونه ما خاله های دگم و حتی از شوهراشونم درخواست و التماس ک فاطی رو برگرردونین هرچی التماس خودش میکرد بی فایده بود و شوهرشم بزرگارو میفرستاد بی فایدع بود بعد ک شوهرش دید ک ن معلومه جدی جدی برنمیگرده و بی فایدس دگ پی شو نگرفت خلاصه دخترخالم خودش زنگ زد شوهره ک بیا منو ببر عقد کن و ب من گفت خونه مامانم نون خشک پیدا نمیشد منی ک تو خونه خودم کلفت داشتم تو شهر مامانم میرفتم خونه مردم کلفتی و خیلی مشکلات دیگ... ک اگ من مجردی این مشکلاتو میداشتم حتی عشق شوهریم نمیشدم بخدا ولی خب من بالاتر گفتم نمونه کوچیکی از مجردیمو... خلاصه دخترخالم تازه تو سن ۱۳ سالگیم بخاطر فقر ازد کرد با پسرخاله پولدارش ولی از اول شوهرشو دوس ک نداش بماند ازش متنفرم بود🤕 ولی الان ک برگشته بیشتر قدر اون خونه قشنگ و زندگیه متاهلی قشنگو اون همه بریز و بپاش و ماشین جداگونه زیرپاشو همه چیو میدونه بعد طلاق عاشق شوهرش شد و الان خوشبختن

از کجا میدونی من خودم اینجوری شدم ک میگم شاید الان مرغ امین رو شونت نشسته و ارزوتو میبره بالا پیش خد ...

ممنون ازپیام امیدوار کننده ی قشنگت چی بگم امیدوارم😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
مجردا فک میکنن متاهلا همش دارن س ک س میکنندرحالی که متاهلا همش دارن قسط میدن😂

درواقع قسطا دارن متاهلا رو .........  😂😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
2810