2777
2789
عنوان

مامانا بیاین کمک دارم دق میکنم

191 بازدید | 26 پست

سلام مامان جونا

دخترم ۴ماهشه

هم بهش شیشه دادم هم پستونک

الان پنج روزه سینه رو نمیگیره فقط شیر تو شیشه میخواد

مدام شیرمو میدوشم و توی شیشه بهش میدم،حتی توی خوابم سینه رو میگیره دو سه تا مک میزنه و ول می‌کنه،

همه راه ها رو امتحان کردم گرسنه گذاشتمش و باهاش همه جوره سر و کله زدم تا سینه رو بگیره ولی فایده نداره

شیرم خیلی زیاد بود همیشه لباسام خیس میشد از یکی که میخورد اون یکی رگ میکرد و میریخت،ولی الان احساس میکنم داره کم میشه

چیکار کنم،میترسم شیرم خشک بشه و مجبور بشم شیرخشک بهش بدم

خیلی ناراحتم،دلم تنگ شده واسه توی بغلم شیر خوردن و مک زدناش توی چشام نگاه میکرد و بهترین حس دنیا رو داشتم

بازم راضی ام و سختیش رو تحمل میکنم که بدوشم و شیر خودمو بخوره

اگر تجربه دارین بگین،با دوشیدن دو ساعت به دوساعت شیر،ممکنه بازم شیرم خشک بشه و از دست بره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا داری پریود میشی. یا غذای بودار میخوری. مثل سیر.پیاز یا ....

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

منم این تجربه رو روی سودا داشتم تا سه ماهگی هم از سینه و هم از شیشه و هم پستونک استفاده می‌کردم دو روز مریض شدم سودا پیش مادرم موند و فقط شیشه و پستونک خورد دیگه سینه نگرفت و تا آخرش شیر خشک خورد الان سودا ۵ سال و نه ماهه هست 

خیلی از بچه ها اینجوری میشن و مامانا از خدا خواسته شیر خشک میدن.خوبه ک بخاطر حست داری تلاش میکنی شیر خودتو بدی ولی همیشه و همه جا نمیتونی بدوشی دوساعت تا شیر بیاد مجبوری شیر خشک بدی عیبی نداره ک

2810