2777
2789
چشمم خورد به سر بریدن حیوان حالم خیلی بد شد خیلی خیلی بد خواهشن تاپیک رو جنجالی نکنید یا گزارش نزنید من نظرمو به کسی تحمیل نمی‌کنم حالم اصلا خیلی بد شد توی این ۲۲ سال لب به گوشت نزدم کلا 

حالم اصلا خیلی بد یادمه  بچه که بودم توی روستامون یه گوسفند داشتیم اسمش سیاه سیاه بود خیلی فهمیده بود بهش میگفتی بیا بوس بده میومد بوس میداد ، بغلت میکرد ، دنبالت دائم میومد این ور اون ور ، اصلا یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوید لبخند میزد ، ناراحت میشد حتی 

همیشه به خاطر همین میرفتم روستا یه روز برداشتم به چوپچنمون گفتم سیاه سیاه چیکار شد کجاست چرا نیست گفت اون که خورده شده 

حالم بد شد از انسان بودنم که همه چی رو توی شکم میبینیم

🥺🥺🥺🥺 دلم گرفت واسش🥺🥺🥺

متوجه میشن گلم اونا هم احساس دارن ، ندیدی وقتی بچه شو میبری چجوری میاد دنبالت یا ازش دفاع می‌کنه که آسیبی بهش وارد نشه ؟ میفهمن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عرض ادب.خداوند بزرگ ماهارو اشرف مخلوقات قرار داده،ببینید همون سیاسیا که ذبح شده رو یه میوه رسیده نیگاه کنید.یه خوشه انگور وقتی رسید باید چیده و خورده شود.ینی چون یه خوشه انگور رو دوستدارید نباید بخوریدش!؟؟اون سیاسیا اگه خورده نمیشد بلاخره عمرش سر میومد و میمرد اونوقت باید دورش بندازی و خوراک سگها میشد.

اما اما اما لطافت احکام اسلامی رو ببینید:

مکروه هستش حیوانی را که با دست خودت بزرگ کردی و غذا بهش میدی رو خودت ذبح کنی،چون به تو اعتماد داره.و ازتو انتظار نداره.

امیدوارم کافی ووافی باشه.

خدا گوسفند رو فرستاد تا بحای اسمائیل زبح کنن .. این دستور خداس .. نه خود کرده انسان ..!

کاآش حداقل نمی‌فهمیدن 

نفهم بودن 

یا اصلا یه روش بهتر بود برای کشتنشون مثل این ک بیهوششون کنن بعد بکشن

وقتی خود خدا گوشت گوسفند حلال کرده. وقتی علم پزشکی میگه برای بدن لازمه خون سازه. چرا من بخوام جبهه بگیرم! غریزه دارن تا یه حدودی 

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷
کاآش حداقل نمی‌فهمیدن نفهم بودن یا اصلا یه روش بهتر بود برای کشتنشون مثل این ک بیهوششون کنن بعد بکشن

و باز هم فرموده خداست .. نمیشه چیزی گفت ..

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏