2777
2789
عنوان

بچه بیش فعال چطوریه

110 بازدید | 20 پست

دختر من ۲ سالشه، بچگیش خیلی آروم بود. تقریبا ۶ ماهی هست ک خیلی شیطون شده

هر حرکت و رفتاری ببینه حتی بعد چندماه یادشه و وقتی ازش می‌پرسیم انجامش میده

ینی میخام بگم خیلی میفهمه

شخصیتش وابسته نیست، ینی از ۱۰۰درصد شاید ۲۰درصد ب من و پدرش وابسته باشه

کلا خیلی اجتماعیه با همه زود دوست میشه حتی بزرگترا

خیلی جنب و جوش داره وقتی جایی میبرمش اصلن دوس نداره بشینه همش درحال کنجکاوی و راه رفتن و گشتنه 

از هیچیم نمیترسه.  ینی راستش خودم هیچوقت از چیزی نترسوندمش ولی کلا نترسه. از هیچ حیوونی نمیترسه نازشون میکنه بغل میکنه

عصبی و لجباز و جیغ جیغو ام نیست. مهربونه.

ینی بچم بیش فعاله؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش فعال جوریه که از دیوار راست میره بالا دست خودشم نیس حرف کسی ام گوش نمیده

هیچوقت نزار تقویم واست تصمیم بگیره .                   سال نوت مبارک.صدسال به این سالا.نوروزتان پیروز.هرروزتان نوروز.

جنب و جوش دارن نمیتونن بدون حرکت بمونن

نقص توجه دارن 

تمرکزشون پایینه 

محتاط نیستن یعنی مثلا یهو یه سنگ برمیداره پرت میکنه توصورتت.

البته نمیشه با چندتا نشونه به بچه برچسب بیش فعالی زد

اگر مشکوک هستید ببرید متخصص بررسی کنه 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
ینی اینقد شیطنت عادیه؟

من دوست دوران دبستانم بیش فعال بود بچه بودیم گیراییش خوب نبود درسش ضعیف بود خیلی مودی بود یدفعه حمله میکرد بزنتت یا خیلی خیلی جنب و جوش داشت و از هیچکس حساب نمیبرد

شیطنت بچه شما عادیه به مرور درست میشه

جنب و جوش دارن نمیتونن بدون حرکت بمونننقص توجه دارن تمرکزشون پایینه محتاط نیستن یعنی مثلا یهو یه سنگ ...

آخ آخ من یادمه بچه فامیلمون یدفعه با گوش کوب زد تو سر یه بنده خدایی شانس آوردیم نمرد

هیچوقت نزار تقویم واست تصمیم بگیره .                   سال نوت مبارک.صدسال به این سالا.نوروزتان پیروز.هرروزتان نوروز.
پیش فعال جوریه که از دیوار راست میره بالا دست خودشم نیس حرف کسی ام گوش نمیده

خونه خودمون اذیتم نمیکنه 

ولی جایی میبرمش همش درحال دویدن و اینور اونور کردنه، ینی وقتی برمیگردیم خونه اینقد خستس ک همش میخابه دیگه

خب واسه ۲ ساله یکم زوده حرفمو گوش بده، ولی اینطوری نیست ک حرفی بزنم جیغ بزنه یا لج کنه یا گریه کنه

اینم بگم باباش از بچگی تا همین الانشم همینطور شیطونه و یجا بند نمیشه و یکارایی میکنه ک من واقعا دهنم باز میمونه. دقیقا برعکس من ک خیلی آرومم و اهل ماجراجویی نیستم.

آخ آخ من یادمه بچه فامیلمون یدفعه با گوش کوب زد تو سر یه بنده خدایی شانس آوردیم نمرد

منم معلمم دانش آموز بیش فعال داشتم یدفعه مداد فرو کرد تو چشم بغل دستیش

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
خونه خودمون اذیتم نمیکنه ولی جایی میبرمش همش درحال دویدن و اینور اونور کردنه، ینی وقتی برمیگردیم خون ...

بچه شما تخلیه انرژی میکنه بیشتر که تو خونه نمی تونه بیرون انجام میده 

بچهای پیش فعال خیلی فرق دارن دختر شما عادیه

از این کارام میکنه😕😂 حالا ن درحد مردن، با عصبانیت ام نمیزنه،  مصن خیلی بازی می‌کنیم و میخنیدیم جوگیر میشه یچیزی دم دست باشه پرت میزنه برامون بعد میخنده

از این کارام میکنه😕😂 حالا ن درحد مردن، با عصبانیت ام نمیزنه، مصن خیلی بازی می‌کنیم و میخنیدیم جوگ ...

من اگه بخوام کاراشونو بگم شب خوابت نمی بره دختر شما شیطونه بیشتر🤣🤣

من دوست دوران دبستانم بیش فعال بود بچه بودیم گیراییش خوب نبود درسش ضعیف بود خیلی مودی بود یدفعه حمله ...

دخترم درسته خیلی زود راه نرفت و حرف نزد، ولی گیراییش خیلی خوبه، اینو همه میگن خیلی باهوشه، ی فیلم یا عکس ببینه، مصلن لباسای تن من ک تو اون عکس بوده، رو میره از کشو درمیاره، یا چیزایی ک تو عکس بوون رو میره میاره ، عمه رو میشناسه دست میذاره اسمشونو میگه

خیلیم مهربونه. فقط بی نهایت کنجکاوه و ی انرژی تمام نشدنی داره . اونم تو خونه خوبه، بیرون رفتنی اذیت میکنه

2810