2777
2789
عنوان

آیا نوکیا دکمه ای در منزل دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 49 پست
خب اشتباه کردید که ریپلای کردینچون منم مخاطبم شما نبودین.در هرصورت اوکی ان شاالله که در حیطه اموزش م ...

جسارتا شما اشتباه کردید که هم قضاوت کردید و هم وارد بحث خارج از موضوع تاپیک شدید.

به هر حال خوشحال میشم دیگه تو تاپیک بنده پست نذارید🌹

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارادت بلهباطریش رو لازم داشتید 😊کلاسیک رم خوره و کاربری گسترده تری داره.c5 دکمه ای منظورتونه؟ یا لم ...

دکمه ای میخواستم. با گوشی لمسی هنوز کنار نیومدم. چند بار اندروید خریدم ولی راضیم نکرد. این آخرین بار اردیبهشت اندروید گرفتم بیشترین استفادم فقط اذانگو هست. با تایپش اصلا کنار نیومدم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ببخشید من دارم رمزشو فراموش کردم چندجام بردم نتونستن بازش کنن آیا امکانش هست قفلش باز شه؟ مدلش نوکیا ...

سلام

متاسفانه باکس های آنلاک اینها دیگه وجود نداره و بروز نمیشه و عملا نمیشه کاریش کرد! پیش فرض ۱۲۳۴۵ نبود؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
دکمه ای میخواستم. با گوشی لمسی هنوز کنار نیومدم. چند بار اندروید خریدم ولی راضیم نکرد. این آخرین بار ...

حق دارید درکتون میکنم

بابت اون باطری هم اگر خواستید خوشحال میشم با هزینه خودم براتون بفرستم. فقط چون سرم شلوغه شاید تا آخر ماه فرصت نکنم

سلاممتاسفانه باکس های آنلاک اینها دیگه وجود نداره و بروز نمیشه و عملا نمیشه کاریش کرد! پیش فرض ۱۲۳۴۵ ...

نه این نبود رمزش خیلی بد شد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
الان که نمیشه چون داخل اشکاف بالای کمد دیواری گذاشتم حالا فردا پیدا میکنم میفرستم

ایرادی نداره

هر زمان تونستید در خدمتم

نه این نبود رمزش خیلی بد شد

حواستون باشه ۵ رقمیه

خوبیش اینه ک اشتباه بزنید تا ۱۰۰ بار هم قفل نمیشه😅

حق دارید درکتون میکنمبابت اون باطری هم اگر خواستید خوشحال میشم با هزینه خودم براتون بفرستم. فقط چون ...

خب چطوری باهاتون در ارتباط باشم درباره گوشی سؤال داشتم بپرسم؟ میترسم باز کاربریتون یادم بره.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
جسارتا شما اشتباه کردید که هم قضاوت کردید و هم وارد بحث خارج از موضوع تاپیک شدید.به هر حال خوشحال می ...

برا مورد اول که اشتباهی نکردم اما خب چون شما اصرار میکنید باشه امیدوارم که قضاوتم اشتباه بوده باشه!

برا مورد دوم هم خواستم به دوستان اطلاع رسانی کنم.

و اگر شما ریپلای نمیکردین بحثی هم بوجود نمیومد.

و در نهایت من مشتاق پست گذاشتن تو تاپیک شما نیستم اما عادت ندارم صحبتی رو بدون پاسخ بزارم.

پس لطف کنید خودتون دیگه‌ پستی نزارید تا جوابی هم دریافت نکنید.

شبتون هم بکام✌️

من یکی دارم افتاد داخل جوب و کار نکرد به کارتون میاد؟ یکی هم دارم بدبخت فلک زده اونم هست

مدلش رو بفرمایید در خدمتم

من پنج شیش تا دارم

سلام 

عکس یا مدل هاشون رو بفرمایید من در خدمتم

حواستون باشه ۵ رقمیهخوبیش اینه ک اشتباه بزنید تا ۱۰۰ بار هم قفل نمیشه😅

دوتا دارم یکیشو دادم شوهرم که این بلا رو سرش آورد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خب چطوری باهاتون در ارتباط باشم درباره گوشی سؤال داشتم بپرسم؟ میترسم باز کاربریتون یادم بره.

این شماره پیام رسان بنده هست

۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

حتما بنویسید روشن دل هستید که خاطرم بمونه شما رو

دوتا دارم یکیشو دادم شوهرم که این بلا رو سرش آورد

شاید براتون جالب باشه

من یکی از دوستانم همین اتفاق براش افتاد 

یک روز نشست حدود ۳۷۰ تا رمز ۵ رقمی زد تا اتفاقی باز شد😅