2777
2789
عنوان

هاش سی جی وده تا پروژسترون

| مشاهده متن کامل بحث + 4874 بازدید | 779 پست
اایشالله صحیح و سالم بغلش میگیری

عزیزم شما اگر قطعی دخترمیخوای کنار داروهای هورمونیت هرماه روزی ۵۰ قطره ویتاگنوس بگیر بخور رد خور نداره و دختردارمیشی دکتردیگه برید اگر این زنه اهمیت نمیده ب داروهاتون گلم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
مکه گنارکس همون هاش سی جی نیست؟

فقط شما ویتاگنوس مثرف کن کنار تحریک تخمک گذاریاتون صددرصدی دخترمیشخ منم ویتاگنوس خوردم کنارداروهام روزی ۸۰ قطره ۴۰ تا صبح ۴ج تا شب البته ده روز فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شمادرمورد جفت قدامی چبزی میدونی؟؟ جفتم قدامی بود سر پسرم خلفی بودم نمیدونم خطرناکه قدامی یا خل ...

نه عزیزم هیچ خطری نداره من سر پسرم قدامی بود خدارو شکر مشکلی نداشتم

مکه گنارکس همون هاش سی جی نیست؟

عزیزم منم کرجم کمالشهر اگر دوست داری دکتر خودمو معرفی کنم بری پیشش س ماه نشده پیشش ب نتیجه میرسی اسمشو بزن اینترنت اسمش مارال بالشی متخصص زنان و‌زایمان و نازایی 

دوست داشتی بگو ادرس دقیقشم کرجم هستش کسی نشده پیشش بره برای بچه و نتیجه نگیره و اصولی هم دارومیده و معاینه میکنه و تست پاپ اسمیر اولین مرحله ازتون میگیرن بعدم پرونده تشکیل میدن و بعدم  کارای لازمو و همینی میشه ک میگن چون مطبشون ازبس شلوغ میشه هرروز هرموقه میرفتم دوساعت میموندم تابرم داخل اما باردار ک‌بشی پیشش دیگه زیاد منتظر نمیمونی زودتر کار باردار شده هارو راه میندازه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم هیچ خطری نداره من سر پسرم قدامی بود خدارو شکر مشکلی نداشتم

خداروشکر استرس دارم تا برم پیش دکترم جواب ازمایش انتیم ک میشه مام اینا بیاد تا ۳۰ گفته برم پیشش تا ببینم وضعم چطور بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما اگر قطعی دخترمیخوای کنار داروهای هورمونیت هرماه روزی ۵۰ قطره ویتاگنوس بگیر بخور رد خور ندا ...

ممنون که گفتی حتما میگیرم رفتم پیش دکتر محتسبی حرف اول میزنه تو کرج نمیدونم چرا اینجوری دارو داده...

انشاله باشه عزیزم حتما

استفاده کن قطره ی ویتاگنوسو گلم عالیه تمام هورمونای زنا رو درست میکنه م درجا منجر ب بارداری میشه منم مشکل هورمونی و تنبلی اینا داشتم نمیشدم باردار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون که گفتی حتما میگیرم رفتم پیش دکتر محتسبی حرف اول میزنه تو کرج نمیدونم چرا اینجوری دارو داده...

شایدم ی چی میدونه برای هرماه نمیده چون فکر میکنه هررزمانی تخمک ازاد بشه و منجر ب بارداری بشه تا اسپرم بره صبرکنه تخمک و درجا بازنشه تخمکه که بچه پسر بشه احتمال ۹۰ درصد بخاطرتعیین جنسیته که این مدلی گفته استفاده کن اگر اعتماد داری بهش حتما کارایی ک میگن رو بکن گلم 

شوهرتون سالمه ؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما مرسی ازت

مطمعنم مثل من مصمم داروهاتو استفاده کنی سر وقت و با نزدیکی مرتب  ماه بعدی میای و میگی باردارشدم من مطمعنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مممنون عزیزم از اینترنت پیداش میکنم مرسی

حالا دکترخودتو دوماهی برو دیدی وقت کافی برات نمیذاره یا جوابی نمیگیری اینا بعدش عزیزم اینم انتهاب دومت بمونه تا یروز بکارت شاید اومد وگرنه ک انشالله همینجا و همین ماه تست مثبت بیای خبر بدی بهم 🌺

1
5
10
15
20
25
30
35
40