2777
2789

اهنگ بزار برقص به خودت برس بخند بغلش کن بهش ابراز علاقه داشته باش مثلا نشسته داره تلوزیون میبینه برو بوسش کن 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن شاد و دلبر فقط با وجود شوهر شاد امکان پذیره!

نه همسره من درونگراست اتفاقا اصلا هم شاد نیست اهل تفریح و مسافرتو هیچیم نیست ولی من خودم شادم 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
زن شاد و دلبر فقط با وجود شوهر شاد امکان پذیره!

تا ابد حق ....

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

حالا من انقدر انرژی دارم وحرف میزنم ومیخندم شوهرم خیلی ساکته بعضی روزا میگم دیگه منم مثل تومیشم میگه مگه میتونی یه ساعت بدیادم میره جالبیش اینجاست حرفم نیمزنم میگه چته میگم خب توکه حرف میزنمم ساکتی چه فرقی داره

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

اگه خواستی یه کلاس هست همه این چیزا رو بهت یاد میده هزینش ۳۰۰ هزار تومنه ( گاهی تخفیف میزارن میشه ۱۵۰ یا ۲۰۰ ) تا یکسال هم ادامه داره ولی انقدررررررر تاثیر داره که خودت هم باور نمیکنی 

یه جوری میشی که شوهرت فقط میخواد پیش تو باشه و جایی نره و هر چی تو بگی گوش میکنه

خواستی بگو آیدی ثبت نان و لینک کانال تجربه ها رو بدم

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
خیلی خوبه شوهرم ولی من نمیدونم چرا این مدلیم

پس در تضادین!

و زن درونگرا جاشو به مرد درونگرا داده !

آهنگ شاد گوش کن. کپسول اهن ففول مصرف کن .. ورزش کن .اگر صورت تناقصی داره نه برای رضایت همسر فقط برای روحیه خودت برطرفش کن!پ ن پ مطمئنم خیلی زیبایی!

آب فراوان بخور !.

به حرف مردم بی اعتنایی کن !

کمی رکم تو ببخش .... 

۱-بازی فکری بگیر و باهم بازی کنین

بین بازی هی کری بخوون بگو می برمت هی شوخی کن و اینا

۲-باهم فیلم ترجیحا طنز ببینین و بلند بخند با جاهای خنده دارش و حرف بزن و کیف کنین

۳-گاهی تی وی یهو آهنگ شاد زد پاشو غر بده براش و دستش و بگیر اگ پایه بود برین وسط برقصین اگ نبودم خودت برقص براش

۴-  باهم چت کنین چت اون مدلیییی 😜

مردا خوششون میاد🤭

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
خیلی خوبه شوهرم ولی من نمیدونم چرا این مدلیم

شیطنتتو بیشتر کن.کلاس رقص واقعا رو روحیه اثر داره برو.

خودم

صبحها میشینم رو شکم همسرم بیدارش کنم هی میگه پاشو ببخشید سرویس واجبم فشار میاد قلقلکش میدم پا نمیشم اینقدر میخنده پامیشه اخرش دست و پامو میگیره قلقلک یه وقتا تو گوشش سس میکمم و داستان س دار میگم یه سوسسسیک سه پا تو سی و سه پل زندگی میکرد...میخنده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام