2777
2789
عنوان

چه بخوایم و چه نخوایم خوشگلی واقعا مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه زمانی دقیقا مثل تو فکر میکردم . ولی صرفا داشتن قیافه کافی نیست ، . ظاهر واسه مردا فقط واسه دوستی بدرد میخوره . 

واسه ازدواج نه . 

بعدشم یه دختر تو دانشگاهمون بود قیافه معمولی داشت خیلی معمولی ولی انقدر بااعتمادبنفس بود کل بچه های دانشگاه باهاش صمیمی بود انقدر که کاریزما داشت 

من چون زیاد تو جامعه نیستم تو همش تو خونه هستم به خود زیاد نمی رسم فقط در حد آرایش روزانه . ولی قطعا ...

زیاد برو بیرون‌من همش بخاطر بهونه دیدن دیگران و الگو گرفتن ازشون میرم بیرون الان همچیو میدونم ک چجو تیپ بزنم چیکارا کنم و ...

نوع نوشتن عالی بود🙋🏻‍♀️

احسنت کاملا درسته

دیروز چند تا از دوستان دبیرستانمو دیدم تو هیئت

یکیش میگه چقد همه عوض شدن با خنده گفتم حالا بد یا خوب

میگه تو گه از اول خوشگل بودی غمت چیه

اونیکه میگه اره آرایش نمیکردی یهو که کردی خیلی عوض شدی

گفتم بابا مگه مدرسه جای آرایش بود من میکردم😐

در حالی که بدون هیچ عمل و ژلی زیبای ساده رو دارم

ولی یه آریشو چنان میگه انگار....

میشه عکستو بزاری ببینم؟؟

دوتا کاربری دارم😎turk💞
ن .من عاشق برنزه هام .هر سال پوستمو برنز میکنم .زیبایی ربطی ب رنگ پوست نداره عزیزم ایشون سلیقه خودشو ...

مرسی عزیزمممم . قربونت برم ب نظر خودمم رنگ قشنگیه بالاخره ی چیز خدادایه بهتره باهاش کنار بیام ،🥰😍

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بله درسته ...دیروز مراسم ختم بودم تنها کسی که عمل نکرده بود و ژل و بوتاکس نداشت من بودم ولی واقعا هرکی از در میومد تو نگاها همه با احترام و تحسین بود انقدرم که تحویلشون میگرفتن.کافیه دیگه مهم نبست بعدش چی میخوان پشت سرت بگن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
انق سفیدی مهمه ؟ من سفید نیستم 🥹🥲

نه عزیزم زن پسردایی من سبزه ست بشدت سبزست 

از خیلی از سفیدا شانسش بیشتره . 

تازه حالبه بدونی پسرداییم آدمی بود که تو مجردیش همیشه سبزه هارو مسخره میکرد 😁 

2810