2777
2789
عنوان

چه بخوایم و چه نخوایم خوشگلی واقعا مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 99 پست
سفید سبزه عملی غیر عملی ... همش کشکه...فقط پیشونی ... هزارتا خاستگارم داشته باشی پیشونی نداشته باشی ...

دقیقا آبجی . 

یه زمانی من غصه ی خاستگار نداشتنو میخورم الان سه تا خاستگار پیگیر باهم دارم . ولی چه فایده بدرد نمیخورن . ادم سختگیری هم نیستم واقعا بدر نمیخورن .  کاش یکی بیاد ولی مناسب باشه 

نه والا همه چیز شانس  و زرنگیه 

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینین من نمیگم ادم بخودش نرسه . ظاهر مهمه ولی نه خیلی . در کنارش اخلاق نباشه بدرد نمیخوره . من خو ...

خب همون ظاهر هم اگه به دل طرف مقابل نشینه بهت علاقه مند نمیشه

صرفا میشه یه ازدواج واسه رفع تکلیف

رابطه زناشویی از رو منطق پیش نمیره که

مثلا طرف بگه چه دختر خوش اخلاقی،خوش اخلاقیش منو برانگیخته می کنه(عذر میخوام واضح میگم)

یا من بگم به به چه پسر مهربونی،مهربونیش برای من جاذبه جنسی ایجاد می کنه.

دو طرف باید اول ظاهر همو بپسندن که بتونن یه رابطه موفق داشته باشن.من نمیگم زیباییت باید مقبول جامعه باشه ها،همین که تو چشم همسرت زیبا باشی درصد خیلییی زیادی تعیین کننده اس.زن و مرد هم نداره.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بیچاره گوسفند به این خوشگلی هس که من عاشق ببعی هستم

شما عاشقشی ولی قربونی میشه گوشتشم به سیخ میکشن هیچ کس نمیگه گناه داشت بچه داره ولی آهو رو پیشته کنی صدای همه در میاد گوناه داره😂

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خب همون ظاهر هم اگه به دل طرف مقابل نشینه بهت علاقه مند نمیشهصرفا میشه یه ازدواج واسه رفع تکلیفرابطه ...

بله دیگه زیبایی یه چیز نسبیه . 

مهم اینه که به دل اون طرف بشینی . حتی شاید از دید دیگران زیبا نباشی . 

شما عاشقشی ولی قربونی میشه گوشتشم به سیخ میکشن هیچ کس نمیگه گناه داشت بچه داره ولی آهو رو پیشته کنی ...

اهو هم شکار میکنن سمت ما 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
دقیقا آبجی . یه زمانی من غصه ی خاستگار نداشتنو میخورم الان سه تا خاستگار پیگیر باهم دارم . ولی چه فا ...

واقعا همینه .... یه خاستگار حسابی دو رفیق حسابی کافیه .... حالا بیا خودتو بکش از عمل  تا چارتا آدم بی ارزش بخوان باهات همکلام بشن و بعدم پشن سرت از خجالت در بیان .... 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

وسفیدی😒🚶😬واسه دخترها هم مهم چه برسه پسرها

من خودم سفیدم از پوستم خیلی راضی هستم ولی جدیدا رو مدل های زن و مرد برزیلی که سبزه هستن کراش میزنم 

به نظرم زن ها اگه زیبا باشن هم با پوست سفید جذابن هم پوست سبزه جذابن 

ولی مرد های سفید پوست باید خیلی به خودشون برسن تا جذاب شن وگرنه اون حالت مردونه رو از دست میدن 

به نظرم سفید بودن و عملی بودن به جامعه ما تحمیل شده وگرنه نه هر کسی که عملی  و سفید هست زیباست نه معیار خوشبختی هست آنقدر خانم سفید و خوشگل دیدم که از شوهر کتک خوردن یا خیانت دیدن یا گیر مرد زورگو افتادن ، شانس خیلی مهمه