سلام روز آخر پریودم رابطه بدون دخول داشتم حالت مالشی اتفاقی ام نیفتاد اما واسه احتیاط همون شب ۴تاقرص ال دی و۱۲ساعت بعدم۴تای دیگه خوردم بعد از یه هفته به مدت۳روز خونریزی کردم خواستم دلیلش و بدونم ممنون میشم جواب بدین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزمنه دیگه احتمال بارداری صفر میشهمن اورژانسی میخوردم سه روز پریود میشدم باز دوباره سرموعد قب ...
من خونریزیام هفت روزه ست البته ۵روزش خونریزی اتفاق میفته اما چون این بار۳روز بود مضطرب شدم البته عین پریودی خونریزی داشتم و لخته ام بود مقداری پس احتمال بارداری صفره درسته؟
من خونریزیام هفت روزه ست البته ۵روزش خونریزی اتفاق میفته اما چون این بار۳روز بود مضطرب شدم البته عین ...
آخه تو نی نی سایت خیلیا اومدن گفتن که بعد اورژانسی خونریزی کردن و باردارم بودن همچین چیزی ممکنه؟؟اصلا احتمال بارداری تو رابطه بدون دخول چقدره اونم با خوردن قرص اورژانسی؟؟توروخدا جواب بدید مرسی
عزیزم من در حداطلاعاتی که داشتم گفتممن زیاد اورژانسی خوردم سریه هفته خون ریزی کردم سرموعدم بازپریود ...
م خونریزیام ۷روزه ست آنا خب ۵روزش پریودی حساب میشه اما این بار روز آخر پریودم قرص و خوردم یه هفته بعدش مجدد خونریزی کردم لکه نبود خون بود عین پریودی ببخشید اگه واضح میگم ندارم کثیف میشد خون سیاه میومد هرازگاهی هم لخته اما فقط سه روز بود به همون خاطر استرس گرفتم این خونریزی نشونه عدم بارداریه دیگه؟؟