2777
2789
عنوان

برا عرق سوختگی نوزاد چه پماد زود تاثیر میذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست

سلام.اول ببرش حمام اگر امکانش هست.بعد کرم زینک اوکساید بچه فیروز رو بزن.مثل گچ یه لایه سفیدی میمونه تو اون ناحیه.کامل پوشش میده و کمتر از یکروز خوب میشه.اگر و اگر که ادرار و یا عرق سوز شده حتما.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برا پسرم خریده بودم دکتر گفت نزن انداختم رفت

آره اصلا نزن 

پسر منم ماشالا خیلی تپل بود همش چین چینی هاش قرمز میشد بعد حموم لوسیون ماستلا میزدم تا حموم بعدم اگه باز قرمز میشد کالاندولا شرکت دینه 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

مریم خوبی ؟ حالت بهتره؟ دختری و پسری چطورن ؟

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

مریم خوبی ؟ حالت بهتره؟ دختری و پسری چطورن ؟

سلام خوشگله 

فدات خوبیم عزیزم شکر 

دیگه بچه ها تمام وقتمو گرفتن😂

تو چخبر چه میکنی 

اومدم تاپیکات سر زدم دیدم قفله نتونستم پیام بذارم

خصوصی سایت چند روزیه برام خرابه بعضی وقتا حتی نمیتونم وارد کاربریم بشم 

پودر بچه خیلی ضرر داره دیگه توصیه نمیشه

کالاندو شرکت دینه عالی

با دستمال نمناک زیر گردنش رو بشور خنک بشه

اولین تابستونش اذیتش زیاد. دست خط بکش ب پوستش

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
سلام خوشگله فدات خوبیم عزیزم شکر دیگه بچه ها تمام وقتمو گرفتن😂تو چخبر چه میکنی اومدم تاپیکات سر زدم ...

خدارو شکر 😍😍😍😍مریم نگفتی اسم دخترتو چی گذاشتی 😍😍😍

سلامت باشن خداقوت عزیزم😘😘😘♥️♥️♥️خدا برات نگهشون داره ، سخت و شیرینه ؟ تجربه بچه شیر به شیر برام جذابه 😁😁😁

سلامتی هیچ والا 

فداتشم ممنون که بفکرمی♥️🌹

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خدارو شکر 😍😍😍😍مریم نگفتی اسم دخترتو چی گذاشتی 😍😍😍سلامت باشن خداقوت عزیزم😘😘😘♥️♥️♥️خدا برات ...

آوا گذاشتیم البته باباش انتخاب کرد😑😂

خوبه تجربه قشنگیه فقط کاش کمک داشتم خیلی خسته میشم🧎‍♀️🤦‍♀️

آراد خیلی حسودی میکنه درگیریم کلا🤕🤪

برا دیابت شوهرت خیلی ناراحت شدم خیلی سخته بابام دیابت داره هر غذایی نمیشه بخوره آدم دلش میسوزه

آوا گذاشتیم البته باباش انتخاب کرد😑😂خوبه تجربه قشنگیه فقط کاش کمک داشتم خیلی خسته میشم🧎‍♀️🤦‍♀️آر ...

ای جان من ، مبارکه نامدار باشه براتون اسمش خیلی نازه😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️🌹🌹🌹

عزیزم کوچولوعه حسادت می‌کنه ،مراقبش باش♥️🌹

اینم میگذره غصه نخور اگه نزدیک بودیم آراد رو برات نگه میداشتم🥺🥺🥺

فداتشم خودمم براش ناراحتم امیدوارم خوب بشه🥲🥲🥲

ای جان من ، مبارکه نامدار باشه براتون اسمش خیلی نازه😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️🌹🌹🌹عزیزم کوچولوعه حسادت می‌کن ...

قربون تو مهربون😍😍😍

فعلا دخترم کولیک داره اون بهتر بشه یکم زندگیمون برمیگرده به روال عادی 

الآن یجوری پیچیده همه چی به هم که خدا میدونه😂

2810