2777
2789
عنوان

برا عرق سوختگی نوزاد چه پماد زود تاثیر میذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست
قربون تو مهربون😍😍😍فعلا دخترم کولیک داره اون بهتر بشه یکم زندگیمون برمیگرده به روال عادی الآن یجور ...

نشی حیفی😍😘

الهی عزیزدلم🥺دلم نی نی خواست

تو این سن خیلی مظلوم و بغلین 

دورش بگردم🥺😘

من ی چندباری جلوگیری نداشتم دارو هم برا تنبلی تخمدانم میخورم نمی‌دونم میگیره یا نه 🤣

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

نشی حیفی😍😘الهی عزیزدلم🥺دلم نی نی خواستتو این سن خیلی مظلوم و بغلین دورش بگردم🥺😘من ی چندباری جلو ...

آخی منم نی نی خیلی دوس دارم 😁😂

الآن سر بغلم دعواست هر کدومو برمیدارم اون یکی گریه میکنه😑😨دیگه دارم رد میدم😄🤕

پس حتما فولیک اسید هم بخور در کنارش🥰

فاصله بارداری که کم باشه بدن ضعف میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی منم نی نی خیلی دوس دارم 😁😂الآن سر بغلم دعواست هر کدومو برمیدارم اون یکی گریه میکنه😑😨دیگه دار ...

الههههیییییی🤣🤣🤣🤣قربونشون برم😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️

پریود نشدم ولی علائم پریود دارم ، نمی‌دونم ، فعلا یروز تاخیر داشتم

سه سال فاصله دیگه بدن به حالت قبل بارداری برگشته ، ولی چشم میقولم

تو دیگه ترکیدی🤕🤕🤕

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

الههههیییییی🤣🤣🤣🤣قربونشون برم😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️پریود نشدم ولی علائم پریود دارم ، نمی‌دونم ، فعلا یر ...

آریان جون چطوره 😄به گریه میندازه تو رو یا نه😂🧎‍♀️

انشالله هر چی خیره میش بیاد برات😘

آریان جون چطوره 😄به گریه میندازه تو رو یا نه😂🧎‍♀️انشالله هر چی خیره میش بیاد برات😘

فداتشم اونم خوبه ، با دستشویی یاد نگرفتنش و جیغ جیغو بودنش آره😩😩😩😩کفاثطططط شلوغ کاری می‌کنه جدیدا 😩😩😩

فدات عزیزم مرسی♥️🌹

فداتشم اونم خوبه ، با دستشویی یاد نگرفتنش و جیغ جیغو بودنش آره😩😩😩😩کفاثطططط شلوغ کاری می‌کنه جدید ...

وای منم سر این درگیرم آخه تا کی پوشک ببندیم😬🤦‍♀️

من میبرمش دسشویی هی میخواد با آب بازی کنه کلا جیش یادش میره 

اعصابمو خورد کرده منم شل کن سفت کن در آوردم هی خسته میشم دوباره پوشک میکنم 

وای منم سر این درگیرم آخه تا کی پوشک ببندیم😬🤦‍♀️من میبرمش دسشویی هی میخواد با آب بازی کنه کلا جیش ...

از پوشک گرفتن سخت ترین مرحله بچه داریه مریم

بدبخت شدم بخدا ، دوماه و یک هفته ست این پروسه رو پیش گرفتم هنووووزززز یاد نگرفته 

یاد میگیره ولی یادش می‌ره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

پسرت هنوز کوچولوعه بزار بزرگتر بشه خودش خسته میشه

از پوشک گرفتن سخت ترین مرحله بچه داریه مریمبدبخت شدم بخدا ، دوماه و یک هفته ست این پروسه رو پیش گرفت ...

آخه بردمش دکتر آلتش چسبندگی پیدا کرده بود گفت از پوشک بستن زیادیه دیگه پوشک نکن 

ولی اصلا همراهی نمیکنه شماره ۲ رو میگه ها ولی جیش رو نه 

آخه بردمش دکتر آلتش چسبندگی پیدا کرده بود گفت از پوشک بستن زیادیه دیگه پوشک نکن ولی اصلا همراهی نمیک ...

باز خوبه دو رو میگه 

آریان هییییچیییییی

شماره یک رو عیب نداره ک نمیگه مریم ، اصلا پوشکش نکن ، زود یاد میگیره 

من حتی شبم پوشکش نمیکنم 

بیرون رفتنی هم همینطور

باز خوبه دو رو میگه آریان هییییچییییییشماره یک رو عیب نداره ک نمیگه مریم ، اصلا پوشکش نکن ، زود یاد ...

واقعا ؟؟

باشه چند روزی اینکارو میکنم

تو هی یاد آوری میکنی یا خودت میبری 

واقعا ؟؟باشه چند روزی اینکارو میکنمتو هی یاد آوری میکنی یا خودت میبری

یادآوری میکنم و خودمم میبرم ولی کمتر از قبل چون پادرد دارم🤣