2777
2789

سلام پسرم دوهفته پیش اسهال گرفته بود ویروسی با دارو کنترل شد دو روزم داروهارو ادامه دادم تا کاملا خوب شد ولی بمحض اینکه قطع کردم با اینکه روزی یدفعه شکمش کار میکنه ولی اسهالی هست 

آزمایش گرفتم دیروز خوب بود ولی نمیدونم چزا نرمال نمیشه مدفوعش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوش نمیده ک چندروزه هم مهمون دارم بچه کوچیک دارن هرچی اون میخوره اینم میخوره

برا همینه خوب نمیشه ،چون یمدا گوارش بهم میریزه ،با رعایت خوب میشه 

لااقل روزی یکی دوبار چای نبات بده

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این ویروس لعنتی خیلی سگ جونه. تو همین سایت دیدم یسریا بیشتر از دوماه درگیر بودن ان شالله بچتون بزودی ...

ما بعد اون گرفتیم خوب شدیم تازه یوبسم میشیم ولی پسرم اسهال کارمیکنه شکمش با اینکه روزی یکباره دفعش

مترونیدازول بدم؟

آخه تا کی؟میگم شبا ک کنارم خوابه متوجه میشم شکمش صدا میده بنظرتون مترونیدازول بدم

نه اصلا سر خود دارو نده

پسر من اسهال استفراغ گرفت دکتر گفت وقتی هم خوب شد تا دو هفته رژیمشو رعایت کن

یه بار یه کیک خورد فرداش دوباره اسهال شد

اصلا و ابدا هله هوله و غذای چرب و شیرین بهش نده

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

ما بعد اون گرفتیم خوب شدیم تازه یوبسم میشیم ولی پسرم اسهال کارمیکنه شکمش با اینکه روزی یکباره دفعشمت ...

راستش تخصصی ندارم ولی‌ مترو برا عفونت روده و معده میدن اگه دکترش نوشته قطع نکن

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
نه اصلا سر خود دارو ندهپسر من اسهال استفراغ گرفت دکتر گفت وقتی هم خوب شد تا دو هفته رژیمشو رعایت کنی ...

خواهر زاده م اومده اون هرچی میخوره اینم میخوره 

شکمش قور قور میکنه شبا ک کنارم خوابه صداشو میفهمم 

راستش تخصصی ندارم ولی‌ مترو برا عفونت روده و معده میدن اگه دکترش نوشته قطع نکن

پیش دکتر کودکان روز اولی ک بردم براش مترو نیدازول نوشت راستش ب حرفاش اعتمتد نکردم چون گفت تب داره گلوشم ملتهبه درحالی ک هیچکدومو نداشت ن تب ن گلوی ملتهب 

براهمینم از داروهایی ک نوشت ترسیدم وهیچکدومو ندادم