2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خریدم امشب فردا صبح میدم شنبه هم میبرم پیش دکترش

دیگه شنبه دکتر بردنت بیفایده اس

چون تو این مدت داروهاشو ندادی پس نباید توقع داشته باشی بچه خوب شه

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
یبار دیگه اینجوری شده بود هی خوب میشد دوباره اسهال میشد بردم پیش دکتر گوشی گذاشت رو شکمش گفت عفونی ش ...

کلا ایندویروسه خاصیتش همینجوریه

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
دیگه شنبه دکتر بردنت بیفایده اسچون تو این مدت داروهاشو ندادی پس نباید توقع داشته باشی بچه خوب شه

سپیده جان من کپسول یوموگی وشرلت لوپرامید دادم اسهالش خوب شده روزی یباره ولی اسهالی

چون مریضیای ویروسی یکم طول میکشه تا درمان شن زمان میبره همونه به مرور زمان امکان داره درست بشه من خودم چهار مرتبه این نوع ویروس رو گرفتم دیر خوب میشن حتی ممکنه تا یکماه هرروز مدفوع شل باشه ولی اسهالی نباشه

خواهر زاده م اومده اون هرچی میخوره اینم میخوره شکمش قور قور میکنه شبا ک کنارم خوابه صداشو میفهمم

نه اجازه نده بخوره، الان گوارشش ضعیف شده یه مدت زمان میبره خوب بشه، میدونم سخته ولی جلوشو بگیر، پسر من گریه میکرد ماکارانی میخواست ولی بهش ندادم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه های مهد مام هر کدومش اینجوری مریض شدن خییییلی غیبتشون طولانی شده چنتاشون بستری شدن

خدایی ویروسش وحشتناکه من خودم ۵روز طول کشید ولی مردم وزنده شدم از بدن درد وتب ولرز

میدونی کلگ چیه؟؟من یکاسه کلگ توماست ریختم بعد خوردم صبح ک بیدارشدم خوب شدم

نه اجازه نده بخوره، الان گوارشش ضعیف شده یه مدت زمان میبره خوب بشه، میدونم سخته ولی جلوشو بگیر، پسر ...

اسهالش خوب شد ولی مدفوعش فقط دو روز نرمال بود 

باز چندروزه مدفوعش روزی یباره ولی شل وابکی

معذرت میخوام اینجوری میگم