دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ن بابا چ ربطی داره اخه میدونی مشکلمون چیه چون فقط یدونه یا نهایتا دوتا بچه داریم ب همه چیزش ...
🤣🤣🤣👍👍
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
هر روز هر ساعت که تونستی باهاش حرف بزن در مورد هر چی که به نطرت میرسه برات مهم نباشه که اون جواب میده یا نه تو فقط باهاش حرف بزن و مخاطب قرارش بده مثلا میوه دارید میخورید از موقع دونه بودن و چجوری کاشته میشه و کشاورز و نور و خاک و... خلاصه تا میتونی از اشیا و اتفاقای تو خونه و هر چی هر چی باهاش حرف بزن
چند تا پیاله توش نخود لوبیا بریز و بگو بیا هر کدوم تو پیاله خودش بریزیم و بزار با دستاش بازی کنه دست ورزی تاثیر مستقیم با کلام داره گل رس و خمیر بازی بگیر از دستاش کار بکش هر چقدر دستاش کار کنه قسمت مربوط به کلام تو مغزش فعال میشه و نکته اخر با تمام وجودت بهش محبت کن و هیچ وفت سر هیچ چیزی سرش داد نزن اون قدر غرق مهر و محبتش کن تا بفهمه در جای امنی داره زندگی میکنی...انشاالله بعد از سه ماه میای و نتیجه ش میگی و ما رو خوشحال میکنی