2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 41 پست

عزیزم مردم همیشه حرف برا گفتن دارن

من خودم دوتا بچهام مشت سرهم هستن اختلافشون کمه هرجا میرم بهم میگن مجبور بددی دوتا باهم بیاری چه خبرته واس جیت بود از بس گفتن خودم خستم چون اذیتم میکنن ایناهم میگن دیگ بیشتر روحیم خراب میشه اما دیگ برام بی همیت شدن حرفاشون چون دیگ دخترم۵ماهشه.با این حال ک بچه۵ماهشه ی جوری میگن واس جیت بود خب جیکارش کنم الان 🤦‍♀️🤦‍♀️

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

اجازه نده اینجور حرف بزنن. رک بهشون بگو به شما ربطی نداره، حالا هر کی می خواد باشه. اینا فکر می کنن خدا مثل خودشون کوچیکه که دعا کنی دختر بده زودی بده!!!!. من خودم انقد دعا کردم ولی نداد. قسمتم نبود. البته بچه اولم سقط شد، بخدا که دختر بود. از بس مظلوم بود و زود رفت 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای که حرفاتو با ذره ذره وجودم حس کردم منم ۳۱ هفته باردارم و یه دختر چهارساله هم دارم سونو  ان تی گفت صد درصد دختره همه اطرافيان تا می‌فهمیدن بهم طعنه میزدن که واااای دختره کاش پسر میشد حالا هرچی سالم باشه یا حتی جاریم گریه کرد که کاش دومی لاقل پسر میشد چون خودش دوتا دختر داشت  یا میگفتن چه خبر همش دختر دختر ، اما سونو آنومالی وقتی گفت بچه پسره بخدا قسم رفتار همه باهام عوض شد اما من دیگه حالم از همشون بهم میخوره دلم خیلی ازشون شکسته 

درسته ...ولی عزیزم راجب پسر اصلا سرکوفت نمیشنوه مادر اتفاقا دیروز از یکی شنیدم میگفت کاش دوتا پسر پش ...

بچه اولم پسره دومی دختر برای هر دو سرکوفت شنیدم دهن مردم همیشه بازه، برای پسرم مادرشوهرم می گفت دختر خوبه غمخوار مادره بیچاره تنها می  ری مجلس عروسی اینا، 

برا دخترم گفتن خوب حالا اشکال نداره دختر سخته نمی دونی دست کی میفته، به شوهرم گفتم بلاخره نمی دونم مامانت از پسر خوشش میاد یا از دختر  

ولی خدایی شوهرم برای هر دو بچه هام خوشحال شد و شیرینی گرفت 

ببین فرهنگا نسبت به اول بهترشده ولی یسریا اتفاقا ازاونور بوم افتادن که میگن دختریچی دیگس خدهبه هرکی ...

ان شالله مرسی عزیزم چشم 

والا ما ندیدیم دختر بشه بچه کسی خوشحال بشه براش فقط شوهرم خوشحال میشه دعا میکنه بچه ی همه دختر بشه 

عزیزم مطمینا خدا خیلی دوستت داشته بهت دوتا دخترداده ببخشیدا ولی چقدر نفهمن اطرافیانت.توعم بهشون بگو دخترداشتن لیاقت میخواد هرکسی نداره منم پسردوس داشتم ولی دخترشد وانقدرالان خوشحالم میگم ینی خدالایق دونسته منو بهم دخترداده فرداروز که بزرگ شدن میفهمی چقدر به دردت میخوره دختر مونس وغمخوارته اگه خودت شادوخوشحال باشی که دختردارشدی کسی جرات نمیکنه دخنشو بازکنه اینجوری بگه بهت 

عزیزم مطمینا خدا خیلی دوستت داشته بهت دوتا دخترداده ببخشیدا ولی چقدر نفهمن اطرافیانت.توعم بهشون بگو ...

ممنونم عزیزم درست میگید من خودم هیچی نمیگم اصلا نظری تاحالا ندادم فقط میدونن همه که همیشه دوست داشتم دو قلو دختر داشته باشنم که قسمت نشد ...کلا خواهر درباره ی دختر خیلی بد فکر میکنن نظر میدن جدی میگم این دید هنوز تو جامعه هست

ما دو تا خواهر و یک برادریم، من از داداشم ۱۷ سال بزرگترم

قربون بابام برم که ما رو چشماش بزرگ کرد من حس نمی کردم که بابام پسر دوس داره یا نه، حتی بعد بدنیا اومدن داداشم هم بازم براش فرق نداشت حتی برای ما دخترا بیشتر محبت می کنه 

اینجا میگن وای ما از دختر بودن مون ناراضی هستیم ولی من هیچ وقت نشده که از دختر یا زن بودنم ناراضی باشم این برمی گرده به تربیت خانواده که فرقی بین فرزند هاشون نزارن بچه شون چه دختر باشه چه پسر به هر دو عشق و محبت یکسان بدن

اجازه نده اینجور حرف بزنن. رک بهشون بگو به شما ربطی نداره، حالا هر کی می خواد باشه. اینا فکر می کنن ...

عزیزم ان شالله بزودی صاحب فرزند میشید بچه فقط سالم و صالح باشه میدونید بعضیا میگن دختر برای خدا کم ارزشع باورت میشه

وای که حرفاتو با ذره ذره وجودم حس کردم منم ۳۱ هفته باردارم و یه دختر چهارساله هم دارم سونو ان تی گف ...

وای عزیزم دقیقا برعکس مننن چه جالب میفهمم چی میگی منم‌وقتی گفتن پسره بچت خیلی باهام مهربون شدن همه الان اصلا بد شدن باهام همش میگن یادمون میره حامله ای البته بازم دختر انقد زود اوردی پشت هم دخترم شد فلان

ان شالله مرسی عزیزم چشم والا ما ندیدیم دختر بشه بچه کسی خوشحال بشه براش فقط شوهرم خوشحال میشه دعا می ...

اتفاقا من یه عمو دارم دو تا دختر داره یه پسر همیشه میگه کاش پسرم هم دختر میشد حالا پسرش خدایی خیلی خوبه ولی عموم عاشق دختره 

خواهرم و شوهرش هم عاشق دخترن تازه ازدواج کرده بودن دامادمون گفت از خدا خواستم یا به ما فقط دختر بده یا اصلا بچه دار نشیم، قربون خدا برم مثل اینکه حرفش رو شنیده الان ۸ ساله بچه دار نمیشن بدون هیچ مشکلی، عزیزم برای خواهرم هم دعا کن خدا بهش دو قلو دختر سالم و خوشگل بده

اتفاقا من یه عمو دارم دو تا دختر داره یه پسر همیشه میگه کاش پسرم هم دختر میشد حالا پسرش خدایی خیلی خ ...

چه جالب شوهرمم مثل عمو تون روز خواستگاری بهم گفت از خدا یه دختر خواستم شما موافق باشی بذاریم اسمشو رقیه به عشق خانم سه ساله منم عاشق حضرت رقیه ام بعد قبل این بارداری گفتیم کاش یه دختر دیگه خدا بده رقیه باشه زینب نباشه حیفه بذاریم زینب همون ماه باردار شدم حالبه این حرف و شب تولد حضرت زینب زدیم و نمیدونستیم تولده یهویی فهمیدیم یادمون نبود میلاد حضرت زینب اساس کشی داشتیم 

2810