2777
2789
عنوان

چرا 💔

185 بازدید | 39 پست

خدا ب خیلیا زیبایی داده خوشی داده شانس داده خوشگلی داده ب ما ک رسید مکث کرد و هیچی نداد

عدالت خدا اینه؟

زیبایی و خوشگلی فقط واسه خراباس.. چرا اخه پ ما‌ گناهمون چیه چرا باید هی حسرت بخوریم و حسادت کنیم 

جوونیمون بدون خوشی داره ب باد میره ک دیگه برنمیگرده

عدالت خدا درست نیس💔

یه چیز جدید بگو 

الانم همه میخورنت میگن ما خوشگلیم ینی خرابیم؟🤣

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی میگم نگید خودشیفته و فلان 😂ولی من کلا خیلی از زیباییم تعریف میکنن تو هردو طرف مادری و پدری خانواده و دوستام و...کلا خوبم بد نیستم ولی به قول مادربزرگم باید بختت قشنگ باشه صورت مهم نیست🤣

بسه کفر نگو به توام قطعا نعمتایی داده که چشماتو به روش بستی همین که اینجا تونستی تایپیک بزنی یعنی سلامتی و دست داری پس از ۵۰ ملیون نفر تو جهان خوشبخت تری

همه چیو بسپار به خدا خودش بهترینارو نصیبت میکنه چقدر دختر دیدم که قیافه قشنگی نداشتن ولی بهترین بخت نمی‌شوند شده