2777
2789
عنوان

یکی هی دست بزنه ب شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 69 پست
مسئله اینه واقعا مهم نیستشما برای خودت مهم کردی مدیریت این موضوع دست شما نیستو فقط حرص خوردن برات می ...

والا

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل از اینکه برید جایی که اون فرد هست شوهرت رو تامین کن، اونجا توی گوش همسرت حرف های جنسی که دوست دا ...

تو یه نی نی سایتی واقعی هستی.

همینو الان اسکرین میگیرن میبرن توییتر به ریش همه میخندن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
ده سال ازش بزرگتره احتمالا بهش حس برادرانه داره ولی چون حساسی سعی کن جاتو جوری انتخاب کنی که بینشون ...

کلا ادم حساسی نیستما با بقیه فامیلاشون دست میده رو بوسی میکنن جلو هم راحتن هیچ مشکلی ندارم این ی نفر عجیب تو مخمه، بعد اصلا ادم امروزیی هم نیستا بگی خوشگله خوشتیپه ن مثل ماملناست تیپ و قیافش، خیلیم ادم بی ادبیه همیشه تو جمع پر از اقا از هرچیزی حرف میزنخ اسم هرچیزی و هرجاییشو ب زیون میاره

عزیزم این چ حرفیه ینی چی دست میزنه برای چی باید این کارو کنه به نظرم اسی باهاسون رفت و امد نکنه بهتر ...

نمیگم‌کار درستیه ولی اتفاقی هم نمیفته هرچی بگه هم‌بدتر میشه اوضاع 

♥️♥️

رابطه ذی اصلا نداریم فقط خونه مادرشوهرم همو میبینیم، من اصلا با شوهرش صمیمیتی ندارم این کارو کنم شوه ...

خب ببین پس با شوهرت اتمام حجت کن که سنگین برخورد کنه تااونم به خودش جرات این کارو نده

من که دختر خاله های شوهرم مث خواهر شوهرامن هیچ فرقی ندارن به هم دست میدن میگن میخندن کل کل می کنن

شوهرم هم رو پسر عمه و پسر خاله های من حساس نیست

چون منم مث برادرام دوستشون دارم بچه هام بهشون میگن دایی

تو یه نی نی سایتی واقعی هستی.همینو الان اسکرین میگیرن میبرن توییتر به ریش همه میخندن

نه واقعا این جوابه‌ روی اکثر مرد ها، مدتی هست دارم راجع به انرژی های زنانه میخونم‌. من از حرف های خاله خان باجی نگفتم اینو.

ولی بگما شاید شوهرتو مثل داداش کوچکه خودش دوس دارهبالاخره ده سال بزرگترهمن بچه های فامیلمون ک کوچکت ...

قبول داری حس ادم اشتباه نمیگه؟ پس چرا رو فامیلای دیگشون ک حتا خوشگل و خوش اندام و قرتیم هستن اصلا حساس نیسم☹️

نمیخام حرف مستقیم بزنم میخام ی رفتاری نشون یدم فقط دمش قیچی شه

عزیزم شاید سوتفاهم شده

منم اون یکی پسرخالم ک شش کوچکتره باهاش شوخی میکنم ، بعضی وقتا ب شوخی میزنمش

چون کوچکتره، مثل داداش کوچکه خودم میبینم

فقط نظرات ی عده که قشنگ بیشتر آتیش تو داغ تر میکنه...فکمیکنم اونایی هم ک دارن نظر میدن یا مجرد هستن یا هنوز اوایلش هستن...یکم تجربه داشته باشن اصلا نباید براشون مهم باشه...آخه قبل ک تو بیای اون دختر خاله سال ها بوده...قراربود ازدواح کنه باهمون ازدواج میکرد...بابا زندگی هاتونو آنقدر راحت به باد ندین سر این چیزهای کوچیک ..ندید بدید بازی فقط خودتونو یه مدت اروم‌میکنه اما از ی جایی دیگ صبر شوهر سرمیاد و فقط عکس العمل برعکس میبینید....و زده میکنید

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
2810