2777
2789
عنوان

یکی هی دست بزنه ب شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 69 پست
تو که انقد جمالات و کمالات داری این حرفارو نزن دیگه. اون بیچاره ام دلش با موهای پسرخاله ش خوشه

نگو🤣🤣بخدا نمیدونم چرا اینقد کفری ام صدتا دختر خوشگل تو فامیل بیان دست بدن با شوهرم بگن بخندن هیچی نمیگم این زنه بد تو مخمه خیلیم بی ادبه تموم شوخیاش جنسی هست مستقیم اسم اینجا و لونجای همه رو ب زبون میاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم میدونم ته دلش هیچی نیس فقط احترام بیجا میذاره ی وقت یکی ازش ناراحت نشه جواب پس بده ولی ذین ک م ...

جنگ و دعوا راه ننداز خداروشکر خودت میگی همسرت منظور نداره.

رفتین اونجا باهمسرت گرم بگیر شوخی کن هی عکسای مختلف بگیرین به دخترخالش فضا نده که بخواد پررو بازی دربیاره.اگه میتونی کم کم قطع رابطه کن باهاشون

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
جنگ و دعوا راه ننداز خداروشکر خودت میگی همسرت منظور نداره.رفتین اونجا باهمسرت گرم بگیر شوخی کن هی عک ...

چمیدونم بخدا امروز سوار ماشین بودیم مادرشوهرم جلو نشست ما عقب دختر خالش پشت شوهرم نشست من اینور دور بودم ازشون ینی تا تونست با بهانه های مختلف ور رفت با شوهرم منم مث بز ساکت نشستم، ولی ی چند بارم هی شوهرمو مخاطب قرار داد من میپریدم وسط حرفش جای شوهرم جواب میدادم

من قصد تمسخر شمارو ندارم ‌و مشابه شما رفتار نمیکنم. موفق باشید عزیزم

نه عذر خواهم  من فقط خاستم‌شوخی کنم ناراحت نشید...اما خدایی این رفتار منشاء ش احساسی نیست ..روابط احساسی جواب میده ولی این خانوم زیادی حساس شده این روابط رو از قبل با شوهرش دختر خالش داشته ربطی ب روابط عاطفی نداشت اخه..

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
چمیدونم بخدا امروز سوار ماشین بودیم مادرشوهرم جلو نشست ما عقب دختر خالش پشت شوهرم نشست من اینور دور ...

مادرشوهرت آدم منطقی ایه؟اگه خوبه بهش بگو من از اینکه فلانی انقدر با همسرم راحته خوشم نمیاد.شاید رفت و آمدتونو کم کرد یا به خواهرزادش تذکر داد

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
مادرشوهرت آدم منطقی ایه؟اگه خوبه بهش بگو من از اینکه فلانی انقدر با همسرم راحته خوشم نمیاد.شاید رفت ...

تاحالا ازین مسائل پیش نیومده نمیدونم چ برخوردی ممکنه ببینم ازشون.. میدونی زیادم همو نمیبینیم اخه شاید سالی دوسه بار ولی همونم هرسری اینقد شورشو درمیاره یارو ک دیگه نمیتونم نادیده بگیرم

نه عذر خواهم من فقط خاستم‌شوخی کنم ناراحت نشید...اما خدایی این رفتار منشاء ش احساسی نیست ..روابط اح ...

ناراحت نشدم عزیزم.

من علم زیادی ندارم اما علم روانشناسی میگه درصد بالایی از آقایون تا چند ساعت بعد از رابطه ، رفتار متفاوت تری دارند اثر بخشی رفتاری این خانم توی این ساعت ها قطعا بهتره. هر چند من حساس نیستم خودم. باز اگه خواستید من اسم چند منبع رو خدمتتون میفرستم .

ناراحت نشدم عزیزم.من علم زیادی ندارم اما علم روانشناسی میگه درصد بالایی از آقایون تا چند ساعت بعد از ...

اره با این حرف موافقم ولی مشکل این خانوم الان اینه ک داره زیادی میخاد کنترل کن۶ و حساسیت الکی داره

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕