2777
2789
عنوان

دیشب رفتن خاستگاری زن چهل و پنج ساله برای پسر بیست و هشت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 91 پست
پسرخالش ۲۸ سالشه پسر اون خانوم ۲۰به نظرم این حرفا برای مجازیهواقعیت رو بخوایم ببینیم این ازدواج اشتب ...

اشتباه که هست اما برام سواله چرا دیشب که من توی نینی سایت بودم و یه دختره داشت از عشقش برای یه مرد ۴۱ ساله درصورتی که خودش ۲۰ سالش بود حرف می‌زد همه به به و چه چه میکردن و میگفتن هر چی بیشتر بهتر اما اینجا که برعکس شده اینقدر عجیبه برای همه

کی تو محرم میره خواستگاری؟ ن کی؟ د بگو کی؟

گفتم دیگه همین پسرخاله ی من،،، نرفتن که برقصن ، به قرآن مجید قسم دارم میخورم ک اینا محرم رفتن خاستگاری حالا شما باور نکن ... الان انقدر اعتمادا کم شده نمیشه بدبختی دردتو بگی 

چشم ها دریچه ی روحن!...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه که هست اما برام سواله چرا دیشب که من توی نینی سایت بودم و یه دختره داشت از عشقش برای یه مرد ۴ ...

فکر میکنن با دروغ گفتن من دردی دوا میشه از من که باور نمیکنن قفل هم کنم تاپی رو میگن کم آورده والا نمیدونم چی بگم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

2805

چرا هر چیزی که تو اطرافتون اتفاق نیفتاده فک میکنین دروغه دخترعموی من متولد ۵۶ هستش با یه آقایی ازدواج کردم متولد ۷۰ بود هر چند آخرش به طلاق کشید اما این چیزا واقعیت داره 

و این است بچه ها در مجازی

کسایی ک خودشون تاپیک های دروغی میزنن نمیتونن این مدل تاپیک ها رو باور کنن چپن خوب از دروغ خبر دارم هرچند من ک دروغی نگفتم باشه هرچی تو بگی من تا شب هم باهات بحث کنم حرف حرف خودته

چشم ها دریچه ی روحن!...

چرا هر چیزی که تو اطرافتون اتفاق نیفتاده فک میکنین دروغه دخترعموی من متولد ۵۶ هستش با یه آقایی ازدوا ...

همون چرا براشون اینقدر عجیبه نمیدونم:/ حالا اگه برعکس بود تازه استقبال هم میکردن 

با توجه به تلپیکات که چند تای اولی پشت سر هم هست زمانش احساس میکنم حوصلت سر رفته

من دروغ میگم بقیه هم ک دارن از تجربیات اطرافیانشون میگن هم دروغه ؟! باشه قبول من دروغگو دیگه همه ک دروغ نمیگن 

چشم ها دریچه ی روحن!...

2810