گفته بودم پسر خالم مجرد و هنوز ازدواج نکرده عاشق خانم چهل و پنج ساله که یه بیسر بیست ساله داره شده و دیشب رفتن خاستگاری با وجود اینکه هیچکسی راضی نیست و پدر ۱۱۵ساله ی دختره رضایت داده دختره هم میگه من یه عروسی مفصل میخام با اینکه وضع مالی دختره همچین خوب نیست پنج ماه دیگه هم عروسی پسرشه میگه میخام براش سنگ تموم بزاری 😑 باز هم راضیه میگه فقط تو رضایت بده که باهام ازدواج کنی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عی جان عزیز دلم با روح و احساسات و افکار مردم بازی نکن یه پسر 20 ساله حالا یا بیشتر به فکر دختر خوب و خوشگل و تقریبا سن پایین هست حالا این 115 سالع بیشتر عمر کنه خیلی جالبه میخواد پدر 115 سالش رو تنها بزارع تازه بیوه هم هست خانواده شماهم که حتما خیلی راحت اجازع داده پسرشون بدبخت بشه عجیبع عجیب
و خواهشا دفعه بعد با دقت تر تاپیک دروغ بزنید با تشکر
کاملا تابلویه یه بچه سیزده ساله هستی که داستان زیاد میخونه صدو پونزده ساله هم مثلا هوشمندانه گفتی که ...
عمر دست خداعه نه من خب مگه تقصر منه سنش اینه وا خب خواهر من عزیز من باور نکن اره لابد منه سیزده ساله که حاملم شغلم اینه که دروغ بگم به شماها ماهیانه هم میلیاردی حقوقمه از دروغ گفتن