2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساز میزنم فیلم میبینم چیز میز میخورم میرم قدم میزنم یا تو پارک می‌شینم گریه میکنم

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

خوراکی ولی خب خیلی وقته دیگه پولش نیست 😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

یخورده تنهایی تو اتاق خودم 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

بستگی داره بخاطر چی باشه بعضی وقتا ساعتها گریه نیکنم..بعضی وقتا آهنگ گوش میکنم بعضی وقتا هم تموم حرفای تو ذهنمو مینویسم وریز ریزشون میکنم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
به خدا توکل میکنم دعا میکنم گریه میکنم خیلی تاثیر داره تو بهتر شدنمم ،سعی میکنم خودمو مشغول کنم که ب ...

میشه برای منم دعا کنین

اللهم عجل لولیک الفرج

گریه می کنم بعد گریه انگار به یه آرامش عمیق می رسم بعدش 

با خدا حرف می زنم بهش می گم چرا ناراحت یا اگه خیلی مشکلم حاد باشه نذر می کنم  و گروه قانون جذب هم عضو هستم 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
2810