2777
2789
دلم میخواد دلگرم بشم به خدا بفهمم پشتمه تو زندگیم حسش کنم قشنگ

بنظرم تایم نماز گوشیتو کوک کن بعد نمازم بشین فقط با خدا درد و دل کن هرچی تو دلته بهش بگو از آرزوهات از خواسته هات از اتفاقایی که برات افتاده 

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم تایم نماز گوشیتو کوک کن بعد نمازم بشین فقط با خدا درد و دل کن هرچی تو دلته بهش بگو از آرزوهات ...

مرسی عزیزم. الان سرچ کردم چجوری به خدا نزدیک شم کلی تاپیک اومد اگه دوسداشتی تو هم سرچ کن شاید به دردت خورد

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
خوشبحال کسایی که میگن گریه میکنم موقع ناراحتیمن نمیدونم چرا تازگی نمیتونم گریه کنم. به نظرم خیلی بده ...

آره گریه خیلی کمک میکنه 

اللهم عجل لولیک الفرج
مرسی عزیزم. الان سرچ کردم چجوری به خدا نزدیک شم کلی تاپیک اومد اگه دوسداشتی تو هم سرچ کن شاید به درد ...

قربونت گلم ولی میدونی با خدا دوست بشی لحظه هایی باهاش حرف میزنی خیلی حالت خوب میشه 

بعدشم حتما با امام زمانم دوست شو باهاش حرف بزن مطمئن باش همه رو گوش میدن

چشم دست گلت درد نکنه

اللهم عجل لولیک الفرج
اره. اما واقعا دلیل اینکه الان با این همه حرفی که شنیدم نمیتونم گریه کنم و نمیدونم

الان محرمه روضه امام حسین خیلی کمک میکنه هرشب برو فقط بشین و گوش کن

اللهم عجل لولیک الفرج
قربونت گلم ولی میدونی با خدا دوست بشی لحظه هایی باهاش حرف میزنی خیلی حالت خوب میشه بعدشم حتما با اما ...

اره خدا جاهایی دستمو گرفته که فکرشم نمی کردم. فدات🌹

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
2810