2777
2789

تاپیک تکراریه

به نظرتون این فرد یه شکاک معمولی هست یا واقعا اختلال روانی داره؟؟؟

عکس می‌فرستادم می‌گفت اینو قبلاً برای کی فرستادی، یه درخواستی ازش داشتم می‌گفت کی اینجوری عادتت داده، گردنبند جدید مینداختم میگفت اینو قبلاً کی برات گرفته، سر لباسم صب تا شب دعوا می‌کردیم با اینکه بد لباس نبودم، فک میکرد من در گذشته قلپ قلپ م ش ر و ب سر میکشدیدم در حالی که اینجوری نبود، دیر جواب میدادم مشکوک میشد، تو موقعیتای مختلف عکس میخاست ببینه راس میگم یا نه، همکارم گل می‌فرستاد تو چت میگفت داره بهت نخ میده توام رو دادی بهش، فک میکرد صد نفر تو زندگی من اومدن رفتن، مثلا الکی می‌گفت بیا سیگار بکشیم میگفتم نه مگه من سیگاریم می‌گفت ته دلت میخای بکشی الکی داری فیلم بازی میکنی، چک میکرد کنترل میکرد با دوستام میرفتم بیرون یه جوری از دماغم میورد یادم نمیاد تو این چهار سال با دل خوش و بدون نگرانی بیرون رفته باشم، توقع داشت بین خانوادم و اون اونو انتخاب کنم، گیر زیاد میداد، فک میکرد من میخام خودمو به همه نشون بدن یا خودمو بریزم بیرون همه بگن اوف این عجب چیزیه ، در حالی که من یه لباس بپوشم صد بار میگم ببین باز نیس، جلف نیس و..... الآنم چون یک سال و نیم گفت نمیتونم بیام خواستگاری و من بعد از یکماه بی‌خبری ازش با یه خواستگار حرف زدم یه مدت میگه تو خیانتکار و دروغگویی 

این حرفارو همیشه نمیگفت ولی مدلش اینجور یه فقط در طول زمان نوع حرفاش فرق میکرد مثلا همین خاستگارو می‌گفت از تو خیابون پیداش کردی ازش شماره گرفتی. اگه یکی به شما این حرفارو بزنه بخاطر دوست داشتن گذشت می کنین یا ولش می کنین؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسداشتن کیلویی چنده 

مثلا میخوای بااین روانی ب کجا برسی 

واقعا میخوای ازدواج کنی؟

اگ خراب نبودنت براشم ثابت شه بیاد بگیرتت فک میکنی قراره خوشبخت شی 

وقتی ت  خونه زندانیت کرد گوشیتو گرفت درو برو قفل کرد هم میتونی بگی اشکال نداره دوسشدارم 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اسی خودتم انگار بدت نمیاد انقدر بهت توهین کنه ده بار پرسیدی همه هم ج دادن عزیزمن اینو بنداز تو توالت

اینجا برای من تراپبه دنبال راه حل نیستم نظرات رو میخونم رو رو پر انرژی شروع می کنم چون میفهمم چقدر این آدم سمبه

اینجا برای من تراپبه دنبال راه حل نیستم نظرات رو میخونم رو رو پر انرژی شروع می کنم چون میفهمم چقدر ا ...

عزیزم تو لایق بهترینهایی خیلی داری بهش فکر میکنی از ذهنت بیرونش کن تا موقیعت های خوب رو جذب کنی 

این با خاستگاری نیومدنش بهت لطف کرده.فک کن با همچین عنی بخوای عمر باارزشتو هدر بدی.صبح چش وا میکنی این عن کنارت باشه.مدام بهت گیر بده بشی یه زن خونه نشین گوشه گیر که تو جوونی پیر وگرفتار شده😕یارو هم به روال عادی زندگیش ادامه میده رفیق بازی و خوش گذرونیاش

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰