2777
2789
توروخدا اسمشو عوض کن ادم یاد زن ۵۰ ساله میوفته

هرکاری کردم شوهرم نزاره به خرجش نرفت 

الان شیش سال و نیمشه بهش بگیم اسمتو عوض کنیم اصلا قبول نمیکنه عصبانی میشه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکاری کردم شوهرم نزاره به خرجش نرفت الان شیش سال و نیمشه بهش بگیم اسمتو عوض کنیم اصلا قبول نمیکنه ع ...

اسم شخصی بود؟ مادرشوهری. مادربزرگی؟ کسی که شوهرت روش تعصب داشت؟

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
هرکاری کردم شوهرم نزاره به خرجش نرفت الان شیش سال و نیمشه بهش بگیم اسمتو عوض کنیم اصلا قبول نمیکنه ع ...

نه عزیزم جلوی بچه هیچ وقت نگو اسمش بده 

اگه خواست بزرگ میشه عوض میکنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ما یدونه بچه داریم اسمش لیلا هست اونم باباش گذاشته . صداش میزنیم لیلی به نظرم بهتره

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
اسم شخصی بود؟ مادرشوهری. مادربزرگی؟ کسی که شوهرت روش تعصب داشت؟

بله اسم مادرشوهرمه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

عزیزم تو خوشت میاد 

ولی دوس نداری ک ۱۰ سال بد به خاطر اسمش تو مدرسه و بازار و خیابون مسخره ش کنن که؟

یه ایم امروزی خوشگل بزار

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
قشنگه اتفاقااز اون اسمای خاص و کمیابهادمای زیادی ندارن

شهلا هم قشنگ و کمیاله. حاصری اسم دخترت رو بذاری شهلا؟؟؟

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
آوا ارغوان نیلا گلبهارصنم رهاپرنیان

یکیش اسم دخمل منه

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤
نه عزیزم جلوی بچه هیچ وقت نگو اسمش بده اگه خواست بزرگ میشه عوض میکنه

بهش نمیگم اسمت بده ولی میگم بهت بگیم لیلی میگه نه نمیخوام