2777
2789
قرص نمیدونم عشقممن پودر یاسیناژ میخورمکه پروتیین و فیبر گیاهیه تو وعده های غذاییم مصرف میکنم.یا تو د ...

افرین عالییییی 

حقوق بگیرم اینو بتونم میخرم حتما

ورزش عالیه افرین

ادامه دار باشه 

راستی اسمم زهراس دوست مجازی من

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

من فردا صبح از وزن کشیم عکس میذارم.یک هفته دیگه یاداوری کنی مجدد عکس ترازو میذارم

من معمولا5شنبه صبح وزن کشی دارم اگه موافقین بزاریم وزن کشیو روز5شنبه من شاغلم 5شنبه ها تعطیلم برای وزن کشی و شام نخوردن و استپ بودن قبلش روزش برام اوکی تره...اگه نه شما4شنبه وزن کن من5شنبه

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دو هفتس شروع کردم

کالری شماری میکنم

خیلی دوست دارم فستینگ بگیرم نمیدونم تو شیردهی میشه یا نه

تو این دو هفته دو کیلو کم کردم

تو خونه هم ورزش میکنم

چن سالته عزیزم چن کیلویی

پنجشنبه هم خوبه

اوکی

موافقم....من دوهفتس سیرصعودی داره وزنم امیدوارم از امروز کنترلش کنم

منم دو هفتس شروع کردمکالری شماری میکنمخیلی دوست دارم فستینگ بگیرم نمیدونم تو شیردهی میشه یا نهتو این ...

افرین ادامه دار و همراه با سلامتی باشه

توشیردهی همه چیو حتما رعایت کنید

باز فستینگ سخت تره اذیت میشید هم خودتون هم کوچولو

30سالمه85کیلوامهمش احساس کسلی و تنبلی دارم

تو میتووونی عزیزم😍

منم ۲۳ سالمه وزن الان ۷۵

البته من لاغر بودم این اضافه وزن تو بارداری پیدا کردم

منم پایم باهم ادامه بدیم

فستینگ هم میگن خیلی خوبه دوستم گرفته تو یک ماه و نیم۸ کیلو کم کرده

تو میتووونی عزیزم😍منم ۲۳ سالمه وزن الان ۷۵البته من لاغر بودم این اضافه وزن تو بارداری پیدا کردممنم ...

اره فستینگم خوبه ولی نباید مدام باشه

من با کالری شماری و هفته ای دو روز فست استارت میزنم ببینم چی میشه.شما هم تو این تاپیک بعد یه هفته گزارش بدید

اره فستینگم خوبه ولی نباید مدام باشهمن با کالری شماری و هفته ای دو روز فست استارت میزنم ببینم چی میش ...

سلام عزیزم صبحتون بخیر

من وزن کردم ۷۶بودم 

۴۵۰گرم‌کمترازهفته قبل

عکسونمیتونم بارگذاری کنم وگرنه میزاشتم