2777
2789

عزیز ورزش و کالری شماری

من 12کیلوکم کردم حیف ول کردم

الان دنبال انگیزم مجدد شروع کنم 

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز ورزش و کالری شماریمن 12کیلوکم کردم حیف ول کردمالان دنبال انگیزم مجدد شروع کنم

من انگیزت بیا با هم شروع کنیم لطفا

من ابان عروسیمه 

مهر عروسی دوست صمیمیمه

شهریور عمل دارم

دوس دارم لاغر شم

من انگیزت بیا با هم شروع کنیم لطفامن ابان عروسیمه مهر عروسی دوست صمیمیمهشهریور عمل دارمدوس دارم لاغر ...

جدی؟

اره رقیب بشیم خیلی عالیه

من البته سنم زیاده39سالمه

قد163

وزن77فکرکنم

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

وا نگو اینطوریمن 30 سالمهقد 167وزن 85.500از فردام شروع

اخ جوننن من پایم

الهی به وزن ایده التون برسید 

خداکنه ادامه دار باشه

من رو گوشیم کالری شمار بشقابو دارم

روزهای زوج عصرهم میرم باشگاه

شاممو کم میکنم

شبها بتونم از شنبه حلقه میزنم(اخرهفته میرم روستامون خونمون نیستم)

قرص لاغری آلفا اسلیم دارم مجدد شروع کنم به خوردنش یا نه؟

دوهفته خوردم ولی رفتم مشافرت ادامش ندادم

اخ جوننن من پایمالهی به وزن ایده التون برسید خداکنه ادامه دار باشهمن رو گوشیم کالری شمار بشقابو دارم ...

قرص نمیدونم عشقم

من پودر یاسیناژ میخورم

که پروتیین و فیبر گیاهیه تو وعده های غذاییم مصرف میکنم.یا تو دوغ و ماست یا میپاشم رو غذا

به شدت سیر کننده س

روزای زوج بدنسازی میرم

روزای فردم تمرینات هوازی تو خونه

اخ جوننن من پایمالهی به وزن ایده التون برسید خداکنه ادامه دار باشهمن رو گوشیم کالری شمار بشقابو دارم ...

من فردا صبح از وزن کشیم عکس میذارم.یک هفته دیگه یاداوری کنی مجدد عکس ترازو میذارم