2777
2789
عنوان

خوردن خوراکی خونه همسایه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بهم بر خورد والاتو عمل انجام شده گذاشتی بنده خدا رو😅نمیدونم اخلاقش چجوریه باهاش حرف بزن که ازت ...

وا چ زود بر بخوری شما ،باید بتونی اگ نمیخوای کمک کنی بگی نه، وقتی طرف اب داده بهش یعنی اوکیع

چرا از بیرون آب نخریدی ،مگه قیمت آب چقدره ؟بعد اگه باهم رفت وامد دارید مطمئن باش راضی بوده ،

غذام روی گاز بود تا لباس بپوشم برم سر خیابان چندین دقیقه طول می‌کشید و کلی پله و راه رفتن برام مضره، نباید زیاد راه برم ولی در کل پشیمون شدم باید به مهمانم زنگ میزدم سر راه داره میاد آب معدنی بخره بعداً ب ذهنم رسید

عزیزم اولا که کسی بخاطر دو بطری اب ناراضی نمیشه بعدم شما ازش درخواست کردی میتونست بگه نه حالا چه دلش راضی باشه چه نه حروم نمیشه چون بزور نگرفتی... بعدم اشن بهش دادی و داری میگی خسیس نیست و رابطه خوبی هم دارید دیگه نگران چی ای؟؟ 

رک بگویم ... از همه رنجیده ام ! از غریب و آشنا ترسیده ام ... بیخیالِ سردیِ آغوش ها ! من به آغوشِ خودم چسبیده ام :)
چه فکری پیش خودت کردی که همچین درخواستی می‌تونه باعث ناراحتیت بشه؟؟ ممنون میشم ایرادش بگی؟ و درضمن ا ...

جمله ات دستوری بوده من اگه همسایمون اینجوری بهم میگفت بهش اب میدادم راضی هم بودم اما از لحنش ناراحت میشدم

مثلا بهتر بود این جمله رو بگی ( خانوم فلانی من الان مهمون دارم اما اب ندارم شما یکم اب داری بهم بدی؟  )  چون با این جمله میپرسیدی اگه راضی نبود هم نهایت به دروغ یا راست میگفت ندارم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
چه فکری پیش خودت کردی که همچین درخواستی می‌تونه باعث ناراحتیت بشه؟؟ ممنون میشم ایرادش بگی؟ و درضمن ا ...

بله خانوم هستم

عزیزم اولا که کسی بخاطر دو بطری اب ناراضی نمیشه بعدم شما ازش درخواست کردی میتونست بگه نه حالا چه دلش ...

نسبت ب من چرا یکم خسیس هست برای همین ذهنم درگیر شد، مثلا یوقت پیش میاد میریم بیرون من کرایه اون و دخترش حساب میکنم چون احساس میکنم دلش نیست برای من پول بده روی پول یکم حساسه 

وا چ زود بر بخوری شما ،باید بتونی اگ نمیخوای کمک کنی بگی نه، وقتی طرف اب داده بهش یعنی اوکیع

بعضیا اخلاقشون مثل من زودرنجه دیگه.... 😁

من بهم بر خورد والاتو عمل انجام شده گذاشتی بنده خدا رو😅نمیدونم اخلاقش چجوریه باهاش حرف بزن که ازت ...

چرا شک به دل بنده خدا میندازین؟ یه بطری اب این حرفا رو داره؟ انقدر انسانیت و مهربونی مُرده یعنی که نخوایم حتی یه بطری اب به هم دیگه بدیم؟ والا دیگه باید یزید باشه اگع انقدرم رحم نداره بعدم مجبور نبوده که میتونست بگه نمیدم. 

رک بگویم ... از همه رنجیده ام ! از غریب و آشنا ترسیده ام ... بیخیالِ سردیِ آغوش ها ! من به آغوشِ خودم چسبیده ام :)
این چه طرز حرف زدنه اسی نهایت احترام و گذاشته خودش فکرش بی دلیل مشغول شمام دیوونش میکنی

من خیلیم قشنگ حرف زدم مگه به کسی توهین کردم یا حرف زشتی زدم که اینجوری میگی؟ 

شما همسایه اسی رو مگه میشناسی که زود قضاوت میکنی؟ 

جمله ات دستوری بوده من اگه همسایمون اینجوری بهم میگفت بهش اب میدادم راضی هم بودم اما از لحنش ناراحت ...

عزیزم اول اینکه ممنون که نظر دادی اما کمتر کسی ممکنه آنقدر به کلمات حساس باشه منم جمله م درخواستی بود نه دستوری و کلی تشکر کردم اما خب بله اگه مثل شما فکر کنه ممکنه ناراحت شده باشه حالا چکار کنم بنظرت اگه یک درصد مثل شما فکر کرده