2777
2789

خانوما ما همدان هستیم آب شرب ما بسیار بدمزه و شور هست بعد ما آب از گنج‌نامه میاریم تصفیه آب فعلا وسع مالی نداشتیم بخوایم تهیه کنیم ، دیروز آب تموم شده بود منم مهمان داشتیم رفتم در خانه همسایه طبقه بالا مون ،دوتا بطری آب بهش دادم ازش خواستم برام‌پرش کنه و توضیح دادم که قرار بوده دیروز بریم برای آب نشده الان مهمون دارم آب نیاز دارم ممنون میشم این دوتا رو پر کنی برام، اونم برام پرشون کرد، منم آش برای ناهار داشتم یک‌کاسه پر کردم بردم براش ولی دیشب موقع خواب پشیمون شدم گفتم من الان باردارم اگه یه درصد دلش ناراضی بوده باشه اون آب حرام ، زن خسیسی نیست گاهی برامون غذا میاره کیک میپزه میاره خونه هم بعدظهر ها میریم، ولی حالا فرض کنید آدم خسیسی بود بنظر شما کسی برای دوتا بطری نوشابه آب می‌تونه ناراضی باشه؟؟؟ و اگه آره من چطور جلب رضایت کنم ازش بنظرتون؟؟ تو‌روخدا جواب بدین خیلی فکرم درگیر شده🥺😰🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ، وازش در نهایت تشکر کردم

من بهم بر خورد  والا

تو عمل انجام شده گذاشتی بنده خدا رو😅

نمیدونم اخلاقش چجوریه باهاش حرف بزن که ازت ناراحت نشده باشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

وا عزیزم این چه حرفیه. اولا کسی واسه دوتا بطری اب ناراضی نمیشه بعدم اینکه حتی اگر ناراضی هم باشه گناهی گردن شما نیست چون شما ازش سوال کردی و بازم اون بوده که نتونسته حرفشو بزنه پس مشکل خودشه😚

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
من بهم بر خورد والاتو عمل انجام شده گذاشتی بنده خدا رو😅نمیدونم اخلاقش چجوریه باهاش حرف بزن که ازت ...

این چه طرز حرف زدنه اسی نهایت احترام و گذاشته خودش فکرش بی دلیل مشغول شمام دیوونش میکنی

من بهم بر خورد والاتو عمل انجام شده گذاشتی بنده خدا رو😅نمیدونم اخلاقش چجوریه باهاش حرف بزن که ازت ...

چه فکری پیش خودت کردی که همچین درخواستی می‌تونه باعث ناراحتیت بشه؟؟ ممنون میشم ایرادش بگی؟ و درضمن اینکه خانوم هستی؟ چون دید خانوما فرق داره