2777
2789
عنوان

بچم تب داره ایبوپروفن دادن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 62 پست
بر چه اساسی این میگید لطفاً به حرفاش گوش نده تب برای بچه خطرناکه و خطر تشنج داره در ضمن هیچ تضمینی ب ...

تب بله خطرناکه و تعبیر میشه به اتش جهنم که باید زود بخوابه 

اما عوارض ایبو‌ رو بزن و بخون 

این مواردی که گفتم و عسل فوق العادس چون خودم سالهاست با این روش الحمدلله کنترل میکنم تب بچه رو 

تب خطرناکه 

بچه ای که تب داره پدر و مادر تا صب نباید بخوابن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر سخت شربت میخوره با قطره چکون بریز ته حلقش

همینکارو کردم دیگ الان خوابیده باز بخوام بریزم سرصدا راه میندازه یک ساعت دیگ هم شوهرم میخواد بره سرکار

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
به بچه انقد کوچولو نباید پروفن بدی پاراکید بده لباسشو کم کن

پاراکید اثر نمیزاشت اصلا تبو پایین نمیاورد بردم دکتر شربت نوشته یعنی دکتر اشتباه نوشته؟

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
بر چه اساسی این میگید لطفاً به حرفاش گوش نده تب برای بچه خطرناکه و خطر تشنج داره در ضمن هیچ تضمینی ب ...

خانم گل از صدسال پیش دویست سال پیش هزار سال پیش که ایبوپروفن نبوده..همین چیزا بوده..دراکثر مواقع هم از دارو شیمیایی کارساز تره

تب بله خطرناکه و تعبیر میشه به اتش جهنم که باید زود بخوابه اما عوارض ایبو‌ رو بزن و بخون این مواردی ...

فرض کن تب عفونتی باشه که خیلی خطرناک و تشنج دهنده باشه و نوزاد باشه بهش عسل میدی؟؟؟

تب شدید حتی استامینوفن نمیاره پایین 

میدونی اگه بچه خدای نکرده تشنج کنه چه اثرات بدی روش می‌ذاره 

...
تب بله خطرناکه و تعبیر میشه به اتش جهنم که باید زود بخوابه اما عوارض ایبو‌ رو بزن و بخون این مواردی ...

والا سرشب تب نداشت خوابیدیم اخر شب غر میزد سینم گذاشتم دهنش دیدم داغه پاشدم دارو دادم

والا سرشب تب نداشت خوابیدیم اخر شب غر میزد سینم گذاشتم دهنش دیدم داغه پاشدم دارو دادم

تب یهو بالا میره به خاطر همین نباید بخوابی 

من بچه هام تب داشته باشن هذیان میگن 

عسل و آب سیب در درمان عفونت معجزه اس 

تب نشونه ی عفونته 

پس اون و از بین ببر 

خانم گل از صدسال پیش دویست سال پیش هزار سال پیش که ایبوپروفن نبوده..همین چیزا بوده..دراکثر مواقع هم ...

خب الان صد سال قبل نیست بدن ها هم اون بدن ها هم  بدن صد سال قبل نیستن در ضمن قرار نیست تا آخر صد سال بهش ایبو بده فقط در مدت زمان کوتاه برای تب شدید 

در ضمن خودش گفت که پاراکید تاثیری نداشته 

...
تب یهو بالا میره به خاطر همین نباید بخوابی من بچه هام تب داشته باشن هذیان میگن عسل و آب سیب در درمان ...

اخه من علم غیب نداشتم که تب میکنه وقتی میخواستیم بخوابیم تب نداشت

استرس نگیر

پروفن توی تب بالا تجویز میشه و اگر تب همچنان توی زمان مشخص پایین نیاد میشه استامینوفن استفاده کرد البته من بچه کوچیکم دو سالشه و این تجویزو چندماهه مریض ک میشه دکترا میگن

و اینکه نگران نباش ک دکتر چرا پاراکیدز نداده قطعن ایشون تخصص دارن و علمشو دارن و بهتر از منو شما میدونن چی باید تجویز کنن پس راحت دارو رو بده بچه

استرس نگیرپروفن توی تب بالا تجویز میشه و اگر تب همچنان توی زمان مشخص پایین نیاد میشه استامینوفن استف ...

استرسی ندارم اخه جای متخصص هم نظر میدن اگه پاراکید اثر داشت که همونو میدادم دیگ

2810