2777
2789

راست میگم 😂 قضیه مال چند سال پیشه 

خیلی اونشب عصبی بودم من دلم رنگ قرمز ماکسی مجلسی رو میخواست مامانم گفت چیه قرمز جلفه برام بنفشش رو گرفت وقتی وارد سالن شدم دیدم یکی از فامیل های عروس کپی لباسمو پوشیده بود 😂😂 وای یه وضع  زشتی بود 😂😂تا چند روز نمیتونستم مامانم رو ببینم😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خیلی بده

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

من دوبار باجاریم مانتو شکل هم پوشیدیم دعوت شدیم مهمونی رفتم دیدم مثل من پوشیده😅😅

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

میرفتی نوشابه میریختی رو لباسش تا مجبورشه عوضش کنه😈

شوخی کردم😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

همه اینا ب کنار باید سعی میکردم خودمو بیخیال و شاد نشون میدادم ، با همه هم میرقصیدم حتی با اونم رقصیدم

تو فیلم عروسی دوتامون افتادیم که داریم باهم میرقصیم 😂😂

2810