2777
2789
عنوان

پوره هویج و سیب زمینی واسه نی نی

92 بازدید | 9 پست

چطوری درست کنم؟

پوره کدوحلوایی چی

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم هویج. یکم سیب زمینی. بپز کره بزن بده نی نی بخوره. کم درست کن سنگینه

کره اشکال نداره؟

چند روز دیگه ۶ماهش کامل میشه

هویچ تنها میشه؟

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

کره اشکال نداره؟چند روز دیگه ۶ماهش کامل میشههویچ تنها میشه؟

آخ گودوووو. اینارو نده. اینا سنگینه. فقط حریره ی بادام. یا سرلاک حریره ی بادام. سبک باشه. 

چندتا بادام رو خیس کن. بادام درختی. بعد پوستش رو بگیر. با صافی چایی اینو رنده کن که پوره بشه تو آب بپز بده نی نی حالش رو ببره. آب کم که غلیظ بشه

آخ گودوووو. اینارو نده. اینا سنگینه. فقط حریره ی بادام. یا سرلاک حریره ی بادام. سبک باشه. چندتا بادا ...

شیره بادوم؟

نریزم داخل فرنی

بشه حریره؟

شیره بادوم؟نریزم داخل فرنیبشه حریره؟

میشه. ی چیز سبک درست کن. من سر دخترم این پیج های غذا رو داشتم هویج میدادم به بچه ی هشت ماهه. هویج هضم نشده تو پی پی اش زل میزد به من. اصن غذای کمکی رو سنگین نکن. گوشت مرغ رو ماه های بعد بپز آبش رو بده بخوره با یکم برنج. خیلی سبک بگیر. نه عقب مونده میشه نه لاغر. عجله باعث بهم خوردن سیستم گوارشش میشه

میشه. ی چیز سبک درست کن. من سر دخترم این پیج های غذا رو داشتم هویج میدادم به بچه ی هشت ماهه. هویج هض ...

الان فقط لعاب برنج رقیق دادم و فرنی رقیق

الان فقط لعاب برنج رقیق دادم و فرنی رقیق

لعاب برنج نه تنها هیچ ارزش غذایی نداره بلکه سرشار از آرسنیک هست که اصلا برای کودک مناسب نیست.بهترین غذا برای شروع غذای کمکی پوره سبزیجات هست.سبزیجاتی مثل بروکلی یا هویج رو بخار پز کنید به همراه یک قاشق شیر خودتون یا شیرخشک و کمی کره یا روغن زیتون میکس کنید و به کودک بدهید.اگر روش BLWرو هم امتحان می کنید مشکلی نیست.من کارشناس ارشد تغذیه هستم خوشحال میضشم از طریق سایت و پیجم بهتون کمک کنم dietak.ir