2777
2789

من دیشب تا حالا لکه نارنجی قهوه ایی دارم یعنی زیاد نیس رو دستما اندازه یه بند انگشته  و کمرم گرفته میترسم بچم بیفته 

از استرسم نابود شدم میترسم بچم سقط بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر رفتی؟؟؟ نزدیکی،کارسنگین،پله،حموم ،دستشویی ایرانی نرو و انجام نده تا ببین نظر دکتر چیه

دکترم هر وقت میرم جواب درستی نمیده میگه ده روز دیگه برو سونو 

نه نداشتم جز حموم با اب گرم میترسم از اون باشه 

بله خود من تا سه هفته پیش همینجوری بودم، دکترم شیاف سیکلوژست داده برا سی شب

بچمم خوبه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
بله رفتم شیاف پروژسترون داد دو روز قطع شد قبلا پنیری بود و قهوه ایی حالا رنگش نارنجی شده و مایع تر

یه آزمایش عفونت ادرار هم بده

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
اره عزیزم من هفته ۸ام لک بینی داشتم از هفته ۱۱ تا ۱۸ خونریزی شدید داشتمبا استراحت کامل که فقط واسه د ...

خدا خیرتون بده من دیگه مردم از لسترس من خونریزی ندارم فقط لکه نارنجی دارم با کمر درد چون کمر درد داشتم استرس داشتم نکنه سقطه 

کاش این ماه تموم شه من راحت شم البته سه ماهم تموم شع من یه چیز دیگه پیدا میکنم استرس داشته باشم 

بله خود من تا سه هفته پیش همینجوری بودم، دکترم شیاف سیکلوژست داده برا سی شببچمم خوبه

منم رفتم خارجی سیکلو ژست گرفتم بعد چند روز بند اومد خون ریزیتون درد کمر هم داشتین 

ایشالله چیزی نمیشه من ۱۴ هفتگی دهانه رحمم تا ۵سانت باز بود رفتم معاینه کردن گفتن افتاده گفتم سابقه سقط دارم رفتم سونو گفت قلب جنین ضعیف میزنه استراحت کن اما زیاد امیدوار نباش منم سپردم به خدا . خداروشکر دخترم سالم و به موقع به دنیا اومد حتی بهم میگفتن زایمان زود رس داری .جنین وزن نگرفته من ۳۹ هفته ۵ روز سزارین شدم چون بچه اولم سزارین بود دخترمم ۳۲۰۰ بود