2777
2789

خیانت ج ن س ی چجوری یه زن تحمل میکنه خدا 😔😔😔چرا نمیکشی این مردها رو😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موندیم و دیگ هم نمیمیریم

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊

منم نمی تونم هضم کنم کسی خیانت رو تحمل کنه ولی هفته قبل با عروس خاله م مسافرت بودیم، پسرخاله م می دونم اهل خیانته، همیشه برام سوال بود چرا زنش جدا نمیشه و تازگی بچه دار شده، اما تو مسافرت دیدم که بزرگترین مزایای پسرخاله م این بود که خیلی به خودش می رسید ، خیلی خوش تیپ و خوش اخلاق بود و چون وضعش عالی بود لباس های خودش و خانمش و بچه شون خیلی شیک و عالی بود.

منم نمی تونم هضم کنم کسی خیانت رو تحمل کنه ولی هفته قبل با عروس خاله م مسافرت بودیم، پسرخاله م می دو ...

وااا🙄🙄🙄 الان اینا که گفتی چه ربطی به درد خیانت داشت چون به خودش میرسید و وضعش عالی  بود اوکی بود خیانتش؟ ولی اگه مرد بدبختی بود خیانت میکرد درد داشت؟😐😐😐

وااا🙄🙄🙄 الان اینا که گفتی چه ربطی به درد خیانت داشت چون به خودش میرسید و وضعش عالی بود اوکی بود ...

شما پرسیدی چطور تحمل می کنند، من گفتم منم مثل شما برام سوال بود ولی وقتی از نزدیک دیدمشون ، متوجه شدم بخاطر این چیزا داره تحمل می کنه ، تایید نکردم.

2810