2777
2789

ولی یه توصیه به استارتر پارتنر درسی به هیچ دردی نمیخوره و تورم میکشه پایین تنهایی خیلی بهتره 

به جای پارتنر درسی یه مشاور داشتن خیلی بهتره یا اگه درسی نفهمیدی براش فیلم ببین تو تلگرام پره یا چه میدونم ثبت نام کن 

چشم از شما نظر خواستیم حتما.جای شما تنگ شده الان تواین سایت؟

اشتباه نکن .خیر هیچکدوم.گفتم توی مکان زنانه مطرح کردن این سوال اشتباهه 

وگرنه ده تا کاربری بزن .انشاالله موفق باشید.

محکووممم به دوست داشتن تو تا ابد ویک روز..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشت کنکور موندن خیلی سخته؟🥲 فشار روحی و اینا..

من فارق التحصیل 1402 ام به نظرم اگه واقعا هدف داشته باشی زیاد نه من خودم هدفم فقط پزشکیه حتی درو دندون هم دوست ندارم برای همین موندم تازه اگه امسال هم نشه یکسال دیگه هم میخوام بمونم 

فشار که هست ولی بیشتر این فشارا برای من برای ارتباط با اقوام بود که امسال قطعش کردم و از وقتی این کارو کردم اعصابم راحت تره

و اینکه به نظرم خود خانواده هم خیلی مهمه خانواده من با پشت کنکور موندنم مشکلی نداشتن تازه حمایتمم کردن

بالخره سهمیه ۲۵ راحت تره قبول کنترمیم جا به جا متفاوته برای ما گرون گرفتن

همه که سهمیه ندارن.. چرا ناامید میکنید، این همه آدم که هرسال قبول میشن حداقل نصفشون سهمیه ندارن

تهران هستید؟

من فارق التحصیل 1402 ام به نظرم اگه واقعا هدف داشته باشی زیاد نه من خودم هدفم فقط پزشکیه حتی درو دند ...

ما امسال کلا با فامیل رفت و آمد نداشتیم، کلاسام و مشاورام افتضاح بودن، مامانم میگه اگه خواستم بمونم ماز بنویسم، هدف خودم دندونه🥺خیلییی دوسش دارم اگه نیارم میمونم

عزیزم ایشالله امسال قبول شی💚موفق باشییی

میخوای کنکور بدی میبینی دوره ای اومده که هرچی بچه مچه س داره کنکور میده.

اول اینکه توی این راه از این دلسردیا خیلی پیش میاد ادمی موفق میشه که با وجود دلسردی ادامه بده شما هم به جای اینکه هی فکر کنین میشه یا نه فقط شروع با خوندن کنین لازمم نیست روز اول خیلی بخونین از ساعت مطالعه کم شروع کنین کم کم زیاد کنین

من یک خانمی دیدم توی 30 سالگی پزشکی قبول شد اکثر هم دانشگاهیاش و که نشون میداد سن بالا بودن حتی توی 40 سالم بودن 

پدر خودم پزشکه چند تا از همکاراش توی سن بالا پزشکی خوندن یکیشون معلم زیست بود الان پزشک شده تازه یکی از دوستاش 5 سال پشت کنکور موند ولی اخرش پزشکی قبول شد

به نظرم اگه وقت و حوصله و هدف دارین میارزه که این راه و برین 

ما امسال کلا با فامیل رفت و آمد نداشتیم، کلاسام و مشاورام افتضاح بودن، مامانم میگه اگه خواستم بمونم ...

مرسی عزیزم ایشالله شما هم به اون چیزی که بخواین برسین

من خودم که بدون مشاور کلا راحت ترم شماهم اگه دیدن خودتون میتونین بخونین مشاور نگیرین 

میخوای کنکور بدی میبینی دوره ای اومده که هرچی بچه مچه س داره کنکور میده.

خب بیاد دیگه باتوجه به سنشون دارن وارد دانسگا میشن

اگه بااین دید بری جلو ن تنها از درس دلسرد میشی

بلکه مدام مقایسه میکنی و حس خجالت ناشی از تفکرغلط باخودت حمل میکنی 

باخودت رک و پوست کنده باش 

میخای شروع کنی بدون توجه به موانع و افراد برنامه رو بریز برو تو کارش بسم الله

میخای هرروز ی بهانه بیاری بیخیال کلاچون خودت ناکام مبم نی

دقیقا امسال دیگه مشاور نمیگیرم؛ فقط پول میگیرن و ادعا دارن..

اره اکثرا همینجورین 

تازه من یکی از دوستام مشاور داشت برنامشو دیدم کلا از مشاور گرفتن پشیمون شدم 

به نظرم هر کس خودش بهتر میدونه چجوری بخونه که بیشترین نتیجه رو بگیره چون نحوه خوندن هر کس باهم متفاوته 

چه کامنت خوبی.اما خب من شاید تاثیر نگیرم.

برای برنامه ریزی هم پادکست جافکری رو اگه ندارید قسمت های که با دکتر محمود تارا مصاحبه شده رو بخونید عالی هست انگیزه بیشتر میگیرید برای درس خوندن

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین