2777
2789
ترمیم مگه هزینه‌ش چقدره؟

پارسال هر درس اگه اشتباه نکنم ۷۰۰ خورده ای بوده

توی یه سال باید ۶۰ تا امتحان بده اونم فقط خرداد

نمره هاش نباید زیر ۱۸ باشه

البته پول ترمیم به تعداد واحد ام بستگی داره

بدون سهمیه ام خیلی باید زجر بکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از شما چه پنهون دلسرد شدم‌‌.

ببین من ۸۱ ام ولی دارم ۱۲ رو میخونم قبلا رشته ام الاهیات بود دوسش نداشتم ولش کردم ترم آخر از صفر شروع کردم تردید نکن اگه رشته های تجربی رو دوست داری نزار این حسرت برات بمونه تمام عمر

پارسال هر درس اگه اشتباه نکنم ۷۰۰ خورده ای بودهتوی یه سال باید ۶۰ تا امتحان بده اونم فقط خردادنمره ه ...

یا خدا من میخواستم بمونم پشت، چخبره انقدر گرون😬

خداکنه تاثیر معدل رو بردارن

اگه همرو بخوام ترمیم کنم چیزی حدود ۱۴ میلیون میشه...

پارسال هر درس اگه اشتباه نکنم ۷۰۰ خورده ای بودهتوی یه سال باید ۶۰ تا امتحان بده اونم فقط خردادنمره ه ...

من امسال ترمیم کردم توی شهرای مختلف متفاوته ولی اینجا هر درس 50000 تومن بود

والا اکثر قبولیای شهر ما بدون سهیه بودن تازه ما پارسال خیلی قبولی پزشکی و دندون و دارو داشتیم شاید کمتر از 10 نفر سهمیه داشتن

من امسال ترمیم کردم توی شهرای مختلف متفاوته ولی اینجا هر درس 50000 تومن بودوالا اکثر قبولیای شهر ما ...

بالخره سهمیه ۲۵ راحت تره قبول کن

ترمیم جا به جا متفاوته برای ما گرون گرفتن