2777
2789
ایشون هم مجرد به حساب میاد دیگه هم اون دختر مطلقه دوشیزه هست هم این آقا مجرد. وقتی رابطه ندارن مجرد ...

ببین بحث مجرد متاهلی نیست بحث اینه که این بار اولش نیست و قبلا با یکی بوده و اینو هر کسی قبول نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا منو بگیر ،ببینم شما بگیری؟هزارتا تو این سن اومدن خواستگاری ،هیچ مشکلی نبوده ،یهو پا پس میکشن

میدونی پسرا و حتی دخترای ما کمال گرا شدن

مخصوصا به خاطر فیلم و سریالا و شبکه های اجتماعی

و الا

به پسرا بگی اجازه ازدواج دوم میدم بهت چون حق قانونی و شرعی شماست

با کله میان میگیرنت...

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

بهترین رنج سنی هستن فقط لطفا ی دختر سی ب بالا بگیریت براش نرید ی دختر ۲۵سال براش بگیرید-این رسم ک طرف ۴۰سالشه دختر ۲۵سالشه بردارید-گناه دارن دخترایی ک بالای سی سالن رد میشن-والا خیلی پخته ترن برای ی زندگی اروم

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....

من يه خاستگار سي چهار ساله داشتم دا ازشون نگذره كه وقت گذاشتم بشناسمش بيمار بود پسره يه اقاي قد بلند كار وب تحصيلات خوب خانواده دار كه اخلاقش افتضاح بود بعدا فهميدم چرا تا اون سن ازدواج نكرده خدا ازش نگذره ميدونست ديونس نميدونم برا چي ميخاست زن بگيره

ببین بحث مجرد متاهلی نیست بحث اینه که این بار اولش نیست و قبلا با یکی بوده و اینو هر کسی قبول نمیکنه

الان پسرا ۹۰ درصدشون دوس دختر یا زن صیغه ای دارن ینی باور میکنی پسری که برامون میاد دفعه اولشه!  این بنده خدا فقط براش مشخصه چه بسا پسر و دخترهایی که اسم عقد روشون نیست ولی انگار صد بار ازدواج کردن🙁

ببخشید اینو میگم

الان اخلاق و پول مطرحه

فک میکنید ما بقی تو‌رابطه نرفتن تا حالا‍؟

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤
الان پسرا ۹۰ درصدشون دوس دختر یا زن صیغه ای دارن ینی باور میکنی پسری که برامون میاد دفعه اولشه! این ...

ببین من یکی خودم با کسی نبودم و یا ازدواج نمیکنم و یا با یکی میرم که کسی نبوده باشه بقیه ام اغلب اینن و کلا به کسی که حتی توی عقد ام جدا شده به دید بد نگاه میکنن و به نظرشون به ریسک و دردسرش نمی ارزه دیگه ریپ نزن اگه مخالفی