2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداشاهدهتو این ۲۲ سال رل نزدی؟ خودت نهدوستات چی؟من ۱۰ سال تو این مسیرمبعد عید دختر بی دختر

اکثر دوستام بله با دوستان خودشون ازدواج کردن

اما خداشاهده نه!من تالان با کسی نبودم حتی یک نفر

اگر با جنس مخالف صحبت کردم در گپای تلگرامی همه حول حوش درس و تراز و کنکور و نحوه خوندن و...بوده

خداشاهدهتو این ۲۲ سال رل نزدی؟ خودت نهدوستات چی؟من ۱۰ سال تو این مسیرمبعد عید دختر بی دختر

شما همه رو مثل خودت می بینی ذهنت خرابه من ۲۵ سالمه رل نزدمم دوستمم ۲۴ هس نزده 

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤

گلم من ۳۳سالمه یک ماهه با یه آقا پسر خوب که ۳۵سالشونه عقد کردم، به نظرم شما هم یه دختر خوب و پخته که نزدیک سن برادرتون باشه بهش معرفی کنید تا هم فکر و هم نسل باشن،حرف همو بفهمن و دوست و رفیق هم باشن.

لابدشرایط مالیش اوکی نیس

فامیل ما بیست داره دنبال دختر میگرده .هر کی رو میبینه میگه قدش کوتاس .کمرش باریک نیست موهاش بلند نیست .دماغش کجه .فلان و بهمان حالا خودش انگار چیه الان پسره پنجاه سالش چروک شد اما هنوز دختر مورد علاقش رو پیدا نکرده .انشالله اون دنیا خدا براش حوری بفرسته 

جیش تو این زندگی😒
اکثر دوستام بله با دوستان خودشون ازدواج کردناما خداشاهده نه!من تالان با کسی نبودم حتی یک نفراگر با ج ...

دست خوش‌..

من از ۱۷ سالگی وارذچد این مسیر شدم

با خودم میگم اگ ازدواج میکردم پیشرفت بیشتر میشد

به جای اینکه  همش صرف دختر میشدم

به جاش ازدواج میکردم

تمرکزم میشد پیشرفت

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤
دست خوش‌..من از ۱۷ سالگی وارذچد این مسیر شدمبا خودم میگم اگ ازدواج میکردم پیشرفت بیشتر میشدبه جای ای ...

چندسالتونه؟

الانم دیر نیست ،همه تجربه های اشتباه داشتن مهم اینه تکرار نکنیم 

در اون صورت هم میگفتی من جوونی نکردم و تجربه نکردم پشیمونم 

درهرصورت حال رو دریاب و رو خودت کار کن