2777
2789
عنوان

از خونه همسایمون بوی اش میاد پرشده تو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 42 پست
رفت بهشون گفت غذای نذری که نمیخواین تواین محل پخش کنید چرا اینجا درست میکنید نمیگید یه خانم باردار ب ...

والا همسرت حق داشته ناراحت شه 

مادرشوهرت حق تعیین تکلیف برای نذری بقبه رو  نداره 

شاید درست کردن برای کارتن خوابا ببرن یا محله های خیلی ضعیف و بی خانمان ها 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

حامله بودم در یه جا باز بود داشتن پلو عدس میدادن با کشمش فکر کنم عاشورا بود 

بعد من با شکم ۷ ماهه هن و هن رفتم دم خونشون که غذای نذری بگیریم ولی دختره در رو روم بست که اینا برای مهمونی خودمونه 😭😭 منم معذرت خواهی کردم داشتم برمیگشتم که دیدم مامانش داره چنگ میندازه تو صورتش که خاک بر سرت این زن حامله است غذای ما هم نذری کم بیاد به مهمون هم نرسه مهم نیست 

دیگه یه غذا بهم داد 😂

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا چی میشه منم حامله شم ببینم ویار چجوریه

ایشالله باردار شی ولی بدون ویار 

من ویارمو برا گرگ بیابونم ارزو نمیکنم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خانومای باردار لطفا وقتی هوس چیزی میکنید که بهتون نمیرسه مثل آش نذری، یا کباب یکی از اهالی آپارتمان و.... ، و دلتون میخاد، خو دتون سریع زنگ برنید و سفارش بدید و نوش جونتون کنید و لذتشو ببرید 

تو یکی از تاپیکا شوهره رفته بود در خونه همسایه رو زده که چرا بوی غذای شما تو آپارتمان میپیچه خانم من بارداره، 🤔🤔🤔🤔

الانم که میگه مادرشوهره رفته درهمسایه دعوا

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
حامله بودم در یه جا باز بود داشتن پلو عدس میدادن با کشمش فکر کنم عاشورا بود بعد من با شکم ۷ ماهه هن ...

چرا گریه ام گرفت با کامنتت

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بگردممم🥲🥲 کدوم شهری اگه شهر مایی فردا برات درست میکنم میارم

مرسی عزیزم  فدای مهربونیت  من اصلا غذا نمیتونم بخورم اون موقع نمیدونم چیشد همش بوشو حس میکردم  الان از حالت تهوع نمیتونم بخابم حتی

من ۷ماهه حامله بودم با خواهرم اینارفتیم بیرون،فک کنم ۵محرم بود،حدود۱۰تا دیگ برنج بارگذاشته بودن،کوبیده میدادن،تو صف وایسادیم.نوبت من شد،گفتن برنج هست وایسیدکوبیده بزنیم،نزدیک یکساعت وایسادیم،اماده شد ولی پخش نمیکردن،صاحب مجلس نشسته بود جلوی در،منم نفراول بودم،باردار بودن من و دید ولی یه غذابه من نداد،بعدیکساعت همسرم اومدداد که نمیخوادبیابریم،خیلی حس بدی بود،هنوزم بعد ۶سال از اونجارد میشم میگم خداازت نگذره

ای خدا یادم باشه دقت کنم ببینم همسایه ای حامله بود براش چیزی ببرم

از همسایه ها نیاوردن که مامانمینا یاشوهرم آوردن برام ولی کار خوبی می‌کنی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

اگه آش مادرشوهرمو بخوری واقعا عاشقش میشی خودمم متنفر بودم از آش ولی امان از دستپخت این زن😍

به به😋😋😋😋 من فقط آش دوغ دوس دارم 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃