بچه ها من فقط ی ترم دیگه دارم تا لیسانسمو بگیرم.مترجمی زبان میخونم.با علاقه وارد این رشته شدم ولی دیگه زده شدم زبانم خیلی عالی نبود از قبل سر همین خیلی اذیت شدم.ایندشم که مبهمه برام.حالا بنظرتون من بعد عید برم اموزشگاه حسابداری بخونم؟یا بعد لیسانسم وایسم ازمون استخدامی اموزش پرورش و بانک بدم؟چون بانکم رشتم برمیداره ولی ظرفیت پذیرشش خیلی کمه.میترسم قبول نشم فقط وقتم تلف کرده باشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من هم اگه این ترم همه درسهامو پاس شم فقط پایاننامم میمونه تا ارشدو بگیرم ولی خسته شدم حالم از درسها بهم میخوره حس میکنم مسیرو اشتباه اومدم! ترم پیش ممتاز و معدل الف شدم درسم نسبتا خوبه نمیدونم این ترم چرا انقدر بی علاقه و خسته شدم. میخوام انصراف بدم یا درس حذف کنم همه یه جورایی مسخرم میکنن که تا اینجا خوندی تمومش کن. هیچکس درک نمیکنه...
کامپیوتر که بازار کار خوبی داره.ی چند روز به خودت استراحت بده و دوباره شروع کن.خاک تو سرمن کنن که بی ...
زبان که خیلی شیرینه. درآمد تدریس هم اگه شاگرد پیدا کنی و خصوصی تدریس کنی خوبه استخدامی بانک و...هم داره.من برگردم عقب سمت رشتههای مهندسی و ریاضی نمیرم اگرم برم کامپیوتر نمیرم خیلی ذهنمو خسته میکنه و خشکه و برنامهنویسی واقعا انرژی ذهنیمو میبره